Tittarna rasar över Fredrik och Tims beteende i Farmen – därför vill de att reglerna görs om: ”Är som barnungar”

Farmen 2024, Fredrik Trygg och Tim Mäklin

Foto: TV4

Tittarna har uttryckt kritik mot ett särskilt beteende bland två av deltagarna i Farmen som får folk att koka.

Nu vill flera se en regelförändring till nästa säsong.

TV4:s realityserie Farmen är inne på säsong 17 och är en riktig tittarsuccé.

I programmet får vi följa deltagarna på gården där de får leva tillsammans under gammeldags förhållanden. Samtidigt så tävlar de om vinsten och en stor summa pengar.

Livet på farmen innebär hårt arbete och det gäller att alla tar sitt ansvar för att allting ska fungera.

Men i nästan varje säsong av Farmen så har det varit någon eller några som legat på latsidan och gjort allt för att försöka smita undan sina arbetsuppgifter.

Någon som varit väldigt ”duktig” på det denna säsong är inte minst deltagaren Fredrik Trygg, 35, som dessutom trott att han kommit undan med sitt lata beteende.

Även deltagaren Tim Mäklin, 31, är en av de som också gärna gör allt för att slippa arbetsuppgifterna.

Tittarna rasar över beteendet

Tv-publiken tycks vara mycket upprörda över inte minst Fredrik och Tims lata beteende. Flera vill gärna att reglerna ska ändras inför nästa säsong.

Alltså Fredrik gör mig bara så irriterad. Hela denna säsongen handlar om hur man maskar bäst och spelar spelet. Hela syftet med att lära sig sköta en farm har helt gått förlorad. En av de sämsta säsongerna hittills”, skriver en person på Instagram.

Hoppas att reglerna görs om till nästa säsong. De som jobbar och sköter gården bäst ska premieras. Sen att de klaras det sociala naturligtvis. Men paktande, det kan dom helt ta bort. Blir absolut så tråkigt att det är fokus varenda säsong”, tycker en annan.

Både Fredrik och Tim är som barnungar, kan inte ta sitt ansvar utan mest hålla dig undan de som ska göras på en farm, dom är INTE värdiga vinnare. Denna säsong är den mest tråkiga jag sett. Mycket bråk och utstötthet. Har tappat lusten att följa programmet”, skriver en tredje.

Håller du med om kritiken från tittarna? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version