Därför klipptes Jonna Sundlings utbrott bort från Hellenius hörna – scenerna som tittarna aldrig fick se

Skidlegendaren Jonna Sundling gästade nyligen David Hellenius succéprogram ”Hellenius hörna”.

Under inspelningen av programmet så fick Davids beteende Jonna att bryta ihop fullständigt.

David Hellenius, 49, är en av våra absoluta toppstjärnor både när det gäller att leda tv-program och intervjua kändisar.

I hans egen talkshow, ”Hellenius hörna”, bjuder han in allt ifrån artister, skådespelare och idrottsstjärnor till sin studio där de samtalar om allt mellan himmel och jord. Det bjuds även på en hel del sketcher under programmets gång.

Hellenius hörna är nu inne på sin femtonde säsong och sedan starten har programmet överlag fått betraktas som en riktig succé. Många gäster har kommit och gått sedan premiären 2010.

I söndags sändes säsongens andra avsnitt. David gästades då av skådespelerskan Evin Ahmad, artisten Orup samt skidlegendaren Jonna Sundling.

Jonna bröt ihop under sändning

Det skulle visa sig bli ett kul program som alltid. Men särskilt roligt var det nog för Jonna Sundling.

Jonna Sundling och David Hellenius i Hellenius hörna
Foto: TV4/Cmore

Inför programmet så spelade hon och David in en sketch tillsammans. Sketchen går ut på att hon och David ska tävla mot varandra på rullskidor i studiohusets korridorer.

Flera omtagningar tog det innan scenen satt. Jonna hade nämligen svårt för att hålla sig för skratt. Det var dock något som tittarna aldrig fick se.

– Vi spelade in en sketch där vi åkte rullskidor och då kan man inte hålla på att skratta hela tiden. Det var jobbigt, för Hellenius är skådespelare och kan det här, men jag håller på att asgarva hela tiden, säger Jonna Sundling till Expressen och fortsätter:

– Jag kände att jag var tvungen att fokusera, för det var ett par scener där jag skulle se arg ut och stirra ner honom, men jag kunde inte ta det seriöst. Jag bara tänkte: ”det här är så töntigt, så töntigt”. Men det gick till slut.

Du gjorde toppenbra ifrån dig Jonna! Tack för ett härligt program!

Vad tyckte du om Jonnas skådespelarinsats i Hellenius hörna? Skriv gärna en kommentar på Facebook!