Jenny ratades av Bonde-Micke – så är deras relation i dag: ”Ordentligt hjärtekrossad”

Bonden Michael, 57, valde att uppleva vad relationen med Mariette kunde ge honom. Med andra ord skickade han hem Jenny.

Nu berättar Jenny mer om vilken sorts relation hon och bonden har i dag.

– Jag har känslor kvar för Micke, kommer kanske alltid ha, men det gör inte alls ont längre, säger hon till Aftonbladet.

Michael Klingstedt, 57, sökte en ny kärlek i livet. Strutsbonden från Falköping hade förlorat sin fru Ann för 27 år sedan och levt som änkling sedan dess.

Nu öppnade han sitt hjärta.

Under ”Bonde söker fru”-säsongen var det många kvinnor som var sugna på att dejta honom. Till slut föll hans sista val på Mariette Rosander, 57.

Läs mer: Därför valde Mimmi att avsluta allt med Jimmy – direkt när kamerorna slocknade: ”Sjukt märkligt”

Många tittare trodde nog att han skulle välja att spinna vidare på kemin han hade med Jenny Lindberg, 58. Valet kändes som att det kunde gå hur som helst.

Jenny i Bonde söker fru
Jenny i ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

– Det känns som att min bröstkorg är uppsågad och hjärtat ligger liksom bara blottat, säger hon i programmet efter att Micke gjort sitt val.

Starka känslorna efter valet

Efter uppbrottet blev Jenny väldigt ledsen.

– Han sa att det handlade om att han hade så många fler gemensamma intressen med Mariette. Ett par dagar innan slutvalet förändrades något i stämningen och när jag pratade med Micke berättade han att han kände lika mycket för både Mariette och mig. Jag fick gå några matcher med mig själv efter det för jag har en tendens att vilja fly när jag riskerar att bli lämnad. Men jag lyckades landa till slut och förstod ju också att det var skitjobbigt för honom. Säkert jobbigast, faktiskt. Han hade behövt mer tid med var och en av oss, säger hon till Aftonbladet.

Hon berättar vidare att hon och Helena fann varandra i programmet. De två har en nära relation i dag.

– Jag och Helena, som fick åka hem först från gården, hade ju verkligen funnit varandra så det var självklart att jag skulle svänga förbi henne fyra mil bort på vägen hem med en kasse kläder hon glömt. När jag kom hem till henne så brast det fullständigt för mig och jag grät floder vid hennes köksbord, berättar Jenny.

Relationen med Bonde-Micke

I dag har Michael och Jenny ingen relation alls. De har heller ingen kontakt. Hon berättar för Aftonbladet att avskedet var svårt – men att hon nu lever sitt vanliga liv igen.

– Jag har känslor kvar för Micke, kommer kanske alltid ha, men det gör inte alls ont längre. Jag var ordentligt hjärtekrossad i ett par månader efteråt. Jag vaknade på morgonen och tänkte på Micke det första jag gjorde, och kände både saknad och längtan. Men även om det finns känslor kvar så känner jag mig trygg med att det blev som det skulle. När jag ser allt på tv nu i efterhand så tänker jag att det Micke sökte och fann i Mariette är ett liv som nog inte hade passat mig. Till exempel är jag alldeles för självständig för att passa i rollen som någons högra hand, som Mariette uttryckte att hon ville vara, säger hon till tidningen.

Lycka till i framtiden, Jenny. Du är stark. Tiden läker alla sår, det har du nu också bevisat.

Gillade du säsongens ”Bonde söker fru”? Dela, gilla-markera och kommentera gärna artikeln på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev