Kritik mot Ernst Kirschsteiger efter snusket – agerandet väcker ilska: ”Ohygieniskt” 

”Hemma med Ernst” är det nya inredningsprogrammet med Ernst Kirchsteiger som skiljer sig en aning mot hans tidigare program.

Avsnitt två sändes under tisdagskvällen – så tyckte tittarna om programmet.

Ernst Kirchsteiger, 65, är den fantastiska inredningsprofilen som sedan tidigt 2000-tal lärt oss mängder av fiffiga tips och tricks för att lyckas med de där detaljerna när det kommer till inredning.

Genom åren har han hyllats för sin uppfinningsrikedom och sin makalösa förmåga att förvandla ett till synes värdelöst objekt till en riktig skatt.

Ernst är utan tvekan en av våra mest karismatiska personer och i tv-rutan bjuder han alltid på fina och mys-filosofiska insikter. Inte sällan knyter han an sina verk till livet i stort.

Även om vissa anser att han är något flummig i sitt sätt så kan man inte annat än att älska denna härliga man.

LÄS MER:

Hemma hos Ernst

Under tisdagskvällen sändes det andra avsnittet av ”Hemma med Ernst”. I hans tidigare program har vi fått se Ernst inreda och bygga större projekt, hos andra personers hus.

Men i denna säsong får vi följa med honom till hans egen gård Nyckelberga – ett fantastiskt vackert hus beläget idylliskt på landet.

– Under många år har jag renoverat och inrett andra människors hus, men nu är det dags att ta med er till mitt alldeles egna projekt, sade Ernst när han gästade Nyhetsmorgon.

I denna säsong får vi se och lära oss av Ernst då han tar sig an mindre projekt som vem som helst kan göra där hemma.

Så tyckte tittarna om programmet

Även om säsongens första avsnitt fick en del mindre kritik då vissa ansåg att det var för mycket prat så tycks tongången ändrats hos tittarna.

Många tycks fascinerade av de verk som Ernst gjorde. Däribland ett bakbord och han snyggade även till en gammal vedspis samt bjöd på fantastisk mat.

Jättebra tycker jag gör mycket som inte kostar stora pengar”, tycker en person på Facebook om programmet.

Jättebra program”, skriver en annan.

Jag älskar ju Ernst och hans program kvällens avsnitt var så bra”, skriver en tredje.

Ernst Kirchsteiger "Hemma med Ernst"
Foto: TV4

Får kritik för agerandet

Men han möts även av kritik för en detalj.

Jättebra program. Men, jag tycker det är ohygieniskt att ha smycke på händerna när man lagar mat”, skriver en person på Facebook.

Tack för ett fantastiskt bra program Ernst! Jag tyckte det var toppen!

Vad tyckte du om gårdagens program av ”Hemma med Ersnt”? Skriv gärna en kommentar på Facebook!