Foto: TV4/TV4

Därför tittar inte Tony Irving på allsången från Liseberg – uttalandet om Lotta Engbergs insats: ”Jag tycker det är…”

Tony Irving är känd som en av jurymedlemmarna från Let’s dance i TV4. Nu berättar profilen att han och maken Alexander Skiöldsparr sällan kollar på linjär-TV själva. Han delar även med sig av sina tankar om Lotta Engberg som allsångsledare på Liseberg.

Lotta Engberg är i full rulle med en sprillans ny säsong av Lotta på Liseberg i TV4.

I vanlig ordning har hon bjudit dit mängder av härliga och folkkära gästartister som sätter stämning på Liseberg och ger lite extra liv åt sommaren.

Men det är inte riktigt vilken sommar som helst, utan i år är det jubileumssommar för Lotta på Liseberg.

– Vilken fantastisk sommar vi har framför oss. Det blir ett jubileumsår av rang och alldeles extra härligt, det kan jag lova, har Lotta Engberg sagt i ett pressmeddelande inför säsongen.

En annan välkänd och uppskattad profil som ofta syns till i TV4 är Tony Irving, som agerat jurymedlem i Let’s dance ända sedan programmet startade år 2006.

Tony Irving
Foto: TV4

Sedan dess har vi fått följa dansprofilen i varje säsong som sänts, och flitigt delat med sig av sina åsikter om de medverkandes dansprestationer.

Läs mer: Stefan Odelbergs uppsåt med Lotta – bekräftar stygga planen mot tidigare kollegan: ”Det måste jag göra”

Därför kollar han inte på allsången

Men även om Tony flitigt brukar synas till i TV-tablån så berättar han i en intervju med Nöjeslivet att han och maken Alex sällan kollar på linjär-TV själva.

– Det intressanta med vår TV-förbrukning är att den har förändrats radikalt. Vi är ett par som sällan tittar på tv när det går linjärt. Vi älskar streaming och att titta på tv tillsammans, säger han och fortsätter:

– Så vi väljer någonting att sträckkolla. Inte en hel dag, men att vi vet att “den här serien kollar vi på nu.” Så när vi har tid så sitter vi tillsammans och sätter på ett avsnitt. På så sätt använder vi TV-tittande som en del av relationen. Vi kan prata om det och skratta åt det, och längta till nästa avsnitt.

Vad gäller Sveriges två mest populära allsångsprogram så är det dock något som sällan fångar deras intresse.

– Men Lotta på Liseberg och Allsång på Skansen kollar vi väldigt sällan på, säger han till Nöjeslivet.

Lotta Engberg, Lotta på Liseberg
Foto: TV4/Cmore

Läs mer: Den gången Pernilla Wahlgren passade på när Lotta Engberg inte såg – det hon gjorde inför Liseberg fick inte ens tittarna se

Tony Irvings ord om Lotta Engberg

Trots att Tony Irving inte brukar titta på programmen så passar han dock på att hylla både Lotta Engberg och Pernilla Wahlgren.

– Ja, och jag tycker det är spännande! Tänk att man har både Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Man har två fantastiska profiler som faktiskt är otroligt begåvade underhållare på sitt eget sätt. Både Lotta och Pernilla är kvinnor som är gedigna underhållare, de vet hur man tar publiken, de vet hur man jobbar med andra artister, säger han och fortsätter:

– De är perfekta. Båda är skapade för den rollen. Lotta är erfaren med det, och Pernilla är ny. Såklart är det väldigt spännande nu att se Pernilla gå från “Wahlgrens värld” med sin familj, och nu göra det som är det hon faktiskt är känd för- Pernilla den legendariska underhållaren.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!