Mamman stormar ut från inspelningen – efter programledarens ord i Lyxfällan

Lyxfällan är ett tv-program som brukar engagera tv-tittarna.

Där får man följa hur olika människor hamnat i ekonomiskt trångmål och får hjälp att ta sig ur densamma med hjälp av experterna.

I tisdagens avsnitt, som sänds klockan åtta på TV3, får vi följa med till småbarnsmamman Malin, 28, från Solna.

Hon älskar att shoppa och festa och det beskrivs hur hon en kväll kan göra sig av med åtminstone 2 000 kronor. I programmet beskriver hon också sin situation med nätshopping. Hur de obetalda räkningarna staplats på hög och breven från inkassoföretag kommer in.

Det har gjort att hon har hamnat i en ond spiral, förklarar Malin, och för att döva ångesten shoppar hon ännu mer.

Nu – med över 80 000 kronor i sms-lån och en skuld på över 600 000 kronor – behöver hon verkligen stöd från Lyxfällans experter Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk.

Foto: TV3

Det blir väldigt känslosamt i tisdagens avsnitt av Lyxfällan, som sänds klockan 20.00 på TV3. Detta då Magnus Hedberg i början av programmet försöker tala Malin till rätta. När skulderna samlats på hög, och föräldrarna tagit lån för detta, har Malin åkt på semester och vill samtidigt bo större.

– Det är ett fullständigt vansinnigt beslut, säger Magnus.

– Det är därför jag sitter här, säger Malin då.

Då kontrar Magnus:

Foto: TV3

– Det är helt sjukt, och det är dina föräldrar som får ta konsekvensen. Och jag köper inte argumentet att ”jag gör allt min son”

Det blir för mycket känslor för Malin som tvingas att avbryta inspelningen.

– Det räcker nu, säger hon och stormar ut.

Sedan får Malin hjälp och stöd av programledarna att komma till bukt med ekonomin. Se hur det går i Lyxfällan i kväll 20.00 i TV3.

Se hela sekvensen när Malin stormar ut från inspelningen i Lyxfällan här: 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/-gFAI5O1FBIMRQgQqWcHpe6svZL5CpEmmj9Z0dDd2GpFjdwr2WHghikiWWkj3xA7?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ /]

Lyxfällan sänds tisdagar 20.00 i TV3, Viafree och Viaplay.