Foto: TV4

Maria Forsbloms nya ödesbesked – efter tiden i tv-rutan: ”Slutet närmar sig…”

TV4-profilen Maria Forsblom gör succé i rutan.
Nu ser hon slutet på sitt senaste projekt.

Tittarfavoriten Maria Forsblom är i de flesta tv-tittares ögon starkt förknippad med Nyhetsmorgon där hon är programledare sedan några år tillbaka.

TV4-profilen har tidigare också haft hand om satsningar som ”Secret Song Sverige” i samma kanal, och på sistone har tittarna också fått se Maria i andra sammanhang.

Det var i början av januari som det nyinspelade livsstilsprogrammet ”Drömkåkar utomlands” såg dagens ljus i kanalen.

Detta under ledning av just den sprudlande och proffsiga Maria, som genom åren spridit mycket glädje i rutan via framför allt Nyhetsmorgon där hon för över tio år sedan inledde som reporter. I dag är hon som sagt en av TV4:s fasta programledare för morgonshowen.

Artikeln fortsätter under bilden.

I ”Drömkåkar utomlands” besöker Forsblom flera utlandssvenskar – däribland artisten Nathalie ”Cleo” Missaoui – som under två års tid förverkligar sin dröm utanför Sveriges gränser.

– Jag är så djupt imponerad över våra deltagare som vågar satsa stort. Eftersom de flesta har sitt liv här hemma i Sverige möter de oanade, frustrerande och svårlösta utmaningar när de samtidigt ska renovera i ett annat land, i en annan kultur och på ett annat språk, sade Maria Forsblom i ett uttalande inför säsongen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Maria Forsblom i "Drömkåkar utomlands". Foto: Mattias Flink/TV4
Maria Forsblom i ”Drömkåkar utomlands”. Foto: Mattias Flink/TV4

Forsblom besöker deltagarna i bland annat Mallorca, Tunisien och Italien.

– Det har varit en ynnest att få följa, skratta och torka tårar tillsammans med våra familjer som äntligen tagit modet till sig att förverkliga drömmen som de burit på i väldigt många år, sade Maria Forsblom.

”Drömkåkar utomlands” hade premiär 10 januari och nu börjar Maria Forsblom se slutet på projektet i tv-rutan – åtminstone för den här gången.

– Slutet närmar sig! Nu finns det näst sista avsnittet av Drömkåkar utomlands på TV4 Play. Framgångarna och oönskade hinder löser av varandra för våra kämpar i Österrike, Tunisien, Mallorca och Italien. Sänds också på TV4 ikväll onsdag kl 21:00. Väl mött! skriver hon på Instagram.

Kan det då tänkas bli en säsong två av ”Drömkåkar utomlands”? Nöjeslivet söker TV4 i frågan.

Skulle du vilja se fler nyinspelade program av denna serie? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev