Foto: TV4/Instagram

Jenny Strömstedts otroliga förvandling i utseendet – hyllas stort efter bilderna i TV4: ”Coolast”

Här är Jenny Strömstedts stora förvandling.
TV4-profilen visar upp fräcka draget i direktsändning – och hyllas nu stort av tittarna.
”Coolaste tjejen”, skriver en tittare.

För många tv-tittare är det en självklarhet att starta dagen med en kopp kaffe och att se på TV4:s ”Nyhetsmorgon”. Programmet är allt från tunga till lätta ämnen avhandlas.

På helgen brukar det vara profilen och journalisten Jenny Strömstedt, 49, som ensam leder sändningen. Så även i lördags, då Strömstedt välkomnade tittarna att fira tredje advent med TV4-programmet. Det blev samtal med alltifrån artisten Newkid till populära hortonomen Maj-Lis Pettersson som tipsade om julblomster. Hela studion blev så levande med alla röda och vita växter som hon tog med sig!

Dessutom mötte Strömstedt årets Idol-vinnare Birkir Blaer, och politiske expertkommentatorn Marcus Oscarsson kom till studion för att svara och förklara.

Foto: TV4

”Så proffsig och vacker”

Jenny Strömstedt är högt skattad av tittarna, framför allt för sin professionalism men också sin stora värme och självklara lugn i rutan.

”Du är så avspänd, så proffsig och så vacker. Ett nöje att hänga framför TV:n en lördag förmiddag”, skrev exempelvis en nöjd tv-tittare i en kommentar på profilens Instagram-sida häromdagen.

Hon har genom åren lett alltifrån TV4:s debatter under valåren, till egna relationsserien ”Tillsammans med Strömstedts” där hon med maken Niklas Strömstedt möter andra kända svenska par.

Utanför tv-uppdragen är hon bland annat engagerad för barnens rätt via FN:s barnfond, Unicef, där hon är så kallad ”Goodwill-ambassadör”. Hon har dessutom lett den svenska Unicef-galan i tv flera gånger.

Jenny Strömstedts fräcka bågar hyllas av tittarna

När Strömstedt ledde Nyhetsmorgons direktsändning i lördags var det också många tittare som noterade att programledaren gjort en märkbar förändring i utseendet.

Nu hyllas hon stort för draget!

Foto: TV4

Jenny Strömstedt visade då nämligen upp sina nya glasögon – som fick massor av tittare att höra av sig direkt till profilen via sociala medier med stora hyllningar.

”Så vacker du är fru Strömstedt!”, skriver en tittare.

”Älskar dina glasögon. Så snygga på dig”, skriver en annan tittare.

”Godmorgon, med det snyggast brillorna på”, skriver en tredje.

En skämtsam tittare valde att hylla Strömstedts bågar med glimten i ögat:

”Allt är bra och intressant såklart, men svårt att fokusera på annat än de snygga glasögonen”, skriver tittaren.

”Snygga glasögon!”, skriver en annan tittare.

I skrivande stund har Strömstedts inlägg fått över hundra kommentarer, där många uttrycker sin glädje både över programmet men också Jennys fräcka bågar.

”Galet snygga glasögon”, skriver en tittare.

”Coolaste tjejen! Älskar din stil”, skriver en annan tittare i kommentarsfältet.

Visst är Jenny Strömstedt fantastisk? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!