Foto: TV4

Stenhård kritik mot Jenny Alversjö – tittarna rasar efter agerandet mot Ulf Kristersson: ”Pinsamt”

TV4:s Jenny Alversjö möts nu av hård kritik från tittarna.

Detta efter att ha intervjuat Ulf Kristersson i Nyhetsmorgon.

”Det var sorgligt att se den dåliga intervjun av Jenny,” skriver bland annat en av tittarna i kommentarsfältet på programmets Instagramsida.

En självklar del av morgonrutinen för många svenskar är att slå på TV4 och Nyhetsmorgon.

Där blandas senaste nyheterna med allt ifrån matlagning till musik.

Några av de som brukar leda programmet är Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Rania Shemoun Olsson, Thomas Ritter, Sofia Geite och Anders Pihlblad.

Utöver nyheter och underhållning så diskuteras det ofta politik, och titt som tätt besöker även svenska politiker studion.

Under söndagen var stadsminister Ulf Kristersson (M) på plats för att ställa upp på en intervju gällande kraven på svenskt medborgarskap.

Då var det Jenny Alversjö som stod för intervjun, men efter sändningen möttes programledaren av en del kritik.

Stenhård kritik mot Jenny Alversjö

I Nyhetsmorgons kommentarsfält på Instagram var det nämligen en hel del tittare ansåg att Jenny var partisk under intervjun med Ulf Kristersson (M).

”Har aldrig skrivit tidigare, men det var sorgligt att se den dåliga intervjun av Jenny. Så oprofessionellt att hennes egen åsikt tog över.”

”Jenny har verkligen en dålig dag… Intervjun med statsministern var pinsam! Jag påstår inte att jag håller med honom men som journalist/intervjuare ska man väl ändå vara opartisk och inte blanda in sina egna privata åsikter!!!”

”Blir inget mer tittade på Jenny i Nyhetsmorgon framöver. Otroligt dålig intervju med Kristersson där hennes egna åsikter lyser starkare än solen. Oprofessionellt att medvetet vilja vinkla saker fel.”

”Vad håller hon på med, dålig intervju med Ulf Kristersson, inte hennes bord.”

”Som jag påtalat så många gånger… TV4 är verkligen inte neutrala i sin politiska nyhetsrapportering… pinsamt”

Tittarnas reaktioner

Men även om det är många som reagerat starkt och kritiserat programledaren så finns det också de som tycker att hon gjorde ett bra jobb.

”Jättebra intervju med Ulf, Jenny. Skönt att han blev uppmanad att faktiskt svara på dina frågor, det känns bra som tittare och medborgare.”

”Heja Jenny! Du är lugn, smart och orädd! Vår statsminister har mycket att lära från dig. Mycket bra intervju!”

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev