STORT GRATTIS: Jenny Alversjö fyller 50 år – planen med familjen: ”Ödmjuk och tacksam”

Jenny Alversjö är programledaren som håller tittarna sällskap på förmiddagarna i det populära tv-programmet Nyhetsmorgon.

På måndagen fyller stjärnan 50 år – så firar hon födelsedagen dagen till ära.

Jenny Alversjö är en av våra mest folkkära programledare och en av de som brukar styra skutan i TV4:s Nyhetsmorgon, inte minst på söndagar.

Finns det något härligare än att gå upp tidigt en söndagsmorgon och unna sig en trevlig frukost framför Nyhetsmorgon då Jenny Alversjö guidar en igenom dagens agendor? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Under sin karriär har Jenny lett program som bland annat Kalla fakta och Spårlöst. Men sedan flera år tillbaka har hon varit en trogen programledare i Nyhetsmorgon.

Med sin lugna och professionella framtoning så har hon verkligen kommit att vinna tittarnas hjärtan.

Jenny Alversjös liv utanför tv-rutan

Sedan 2019 har Jenny Alversjö haft en relation med kärleken Anders Bernunger som hon träffade via gemensamma vänner.

Anders var då tillsammans med någon annan och till en början hade han och Jenny en vänskaplig relation. Men med tiden växte den till något mer!

Innan Jenny blev tillsammans med Anders så var hon gift med exet Patrik Larsson. De gifte sig 2006 med skilde sig 2017. Tillsammans har de barnen Leo och Olivia ihop.

Jenny Alversjö
Foto: TV4

Så ska Jenny fira födelsedagen

Nöjeslivet frågade Jenny Alversjö hur hon ska fira den stora dagen – det är ändå en stor sak att fylla 50 år!

– Jag ska fira med min närmsta familj på ett ställe jag tycker mycket om. Sen blir det fest också, men den får vänta någon vecka, skriver Jenny i ett mejlsvar till Nöjeslivet.

Hur känns det att fylla 50? Är det en stor milstolpe i livet tycker du?

– Är oerhört ödmjuk och tacksam över att ens få fylla år. Det känns helt fantastiskt. Alternativet hade varit hemskt, svarar Jenny.

Vad har du för planer och mål för året framöver?

– Min pappa är sjuk tyvärr och jag vill spendera så mycket tid tillsammans med honom som möjligt. Sen, om möjligheten finns och som en present till mig själv, vill jag resa till Japan i vår.

Jenny Alversjö
Foto: TV4

Stort grattis på din dag Jenny! Och hoppas att din pappas hälsa förbättras!

Passa gärna på att gratulera Jenny Alversjö i kommentarerna på Facebook!