Pernilla Wahlgrens värmande ord till Lasse Berghagen – efter hyllningen på scenen: ”Kämpa vidare”

Söndagens ”Vilket liv!” rivstartade med att alla tidigare programledare för ”Allsång på Skansen” kom in på scenen för att hylla urfadern Lasse Berghagen. Med på länk fanns även den nuvarande programledaren Pernilla Wahlgren.

Efter att programmet nu sänts på TV4 skickar Pernilla en ny hälsning till Lasse.

KÄRLEK, HUMOR OCH VÄRME. Det är DU , Lasse”, skriver hon på Instagram.

Knappt hann den otroligt älskade och folkkäre artisten Lasse Berghagen, 78, beträda Oscarsteaterns scen innan hyllningarna var igång.

Först in för att visa sin uppskattning var de forna programledarna för ”Allsång på Skansen”. Det var Lasses efterträdare Anders Lundin, Måns Zelmerlöw, Petra ”September” Marklund och Sanna Nielsen.

Men folk reagerade säkert på att en programledare saknades.

Läs mer: Lasse Berghagen tar ton till ikoniska visan i ”Vilket liv!”– då hörs ett sus från en barnkör som fullbordar mästerverket

Pernilla Wahlgren – som ledde allsången i somras och som ska fortsätta med det nästa pr – fanns inte med på scenen. Som tur var dök hon upp på länk, på en storbildsskärm, i samband med den första refrängen i den för kvällen omgjorda ”Stockholm i mitt hjärta”.

Lasse Berghagen, Renée Nyberg
Foto: Pernilla Thelaus/TV4

Lasse i vårt hjärta, låt oss besjunga dig nu.
Åldrad men ungdom i själen, allt vi vill bli är som du
”, sjunger alla fyra.

Sedan träder Pernilla in med raderna:

Och nu blir det jag som tar över, min ångest den börjar att gro.
För hur man kan gå i nåns fotspår, som har 47 i skor?!

Skickar hälsning efter programmet

Efter att programmet sänts på TV4 har nu artisten och programledaren Pernilla Wahlgren skrivit en ny hälsning till vännen och kollegan Lasse.

Fina fina fina Lasse. I kväll hyllas du hos Renée Nyberg med massa kärlek, humor och värme! Precis så som du är. KÄRLEK, HUMOR OCH VÄRME. Det är DU , Lasse…!”, skriver hon på Instagram.

Sedan passar hon också på att skicka med en ”krya på dig” eftersom Lasse sedan en tid ligger på sjukhus på grund av ett hjärtfel.

Krya på dig. Kämpa vidare. Vi älskar dig!”, skriver hon och slänger in flera hjärtsymboler efteråt.

Vilken mäktigt hyllning till allas vår teddybjörn. Lasse, vilken kväll du och alla gäster bjöd på. Det var skratt och tårar om vartannat.

Tack för den här säsongen av ”Vilket liv!” – vi kommer definitivt att sakna Renée och hennes program i tv-rutan.