Foto: SVT

Peter Settmans kärlekskamp med fästmön – tv-profilens ärliga ord hos Carina Bergfeldt

Ett helt hav mellan varandra.
Nu öppnar Peter Settman upp om kärlekskampen med fästmön Carmen i SVT:s ”Carina Bergfeldt”.

Tv-producenten, programledaren och skådespelaren Peter Settman är en av Carina Bergfeldts gäster i SVT-studion på fredagskvällen. Den mångsysslande entreprenören är i skrivande stund i full gång med förberedelserna inför USA:s variant på Eurovision Song Contest – American Song Contest. De direktsända underhållningsprogrammen som han ligger bakom bland annat tillsammans med Christer Björkman.

Foto: Pernilla Thelaus/Monkberry

På andra sidan Atlanten finns också den stora kärleken i Settmans liv, amerikanska Carmen.

Den långa distansen mellan USA och Sverige har stundtals varit påfrestande, berättar Settman ärligt i SVT-programmet. Carina Bergfeldt frågar vad pendlandet gör med deras förhållande.

– Vårt bekymmer är… Dag ett så är det ”hej, wow”. Dag två, då ska det bråkas. Det är som en klocka: ”då börjar bråket”. Nu har vi båda börjat tänka: ”Måste vi ha den här rutinen?”, säger Peter Settman i SVT:s talkshow ”Carina Bergfeldt”.

De har varit ett par i några år, och under det coronatyngda året 2020 friade Settman. Paret visade då upp den stora lyckan på Instagram, och Settman skrev kärleksfullt om fästmön.

Samtidigt slits alltså tv-profilen mellan USA och Sverige, där han har barnen.

Peter Settman tvingas vara ifrån kärleken

I Carina Bergfeldts pratprogram som sänds på fredagskvällen öppnar Settman upp om känslorna inför att tvingas åka mellan länderna, och därmed också vara ifrån kärleken i perioder.

Det är i alla fall solklart att den framgångsrike tv-makaren är mäkta förälskad i Carmen.

Foto: Pernilla Thelaus/Monkberry

– Det är tråkigt att vara ifrån varandra och när man då sen ses, då är man lite arg i kroppen för att man varit ifrån varandra. Men har man ingen att ta ut det på och så är man inte mer begåvad, då skäller man på den man gillar. Men när det är över, då är det ju kanon! säger Settman och ler brett medan han tänker på fästmön.

I klippet nedan berättar Settman mer om ordet ”pöka” som kom in i ordlistan efter kultförklarade humorserien ”Ronny & Ragge” på SVT:

Carina Bergfeldts talkshow sänds på fredagar klockan 21.00 i SVT1.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!