Robinson-Marcus möts av tuff kritik – efter hatet mot Pål: ”Synd att han inte dog…”

Det var ord och inga visor när Marcus berättade vad han verkligen känner för Pål i motståndarlaget.

Efteråt så har Marcus mötts av kritik för sina hårda ord.

Stämningen var ganska laddad i Lag Syd efter att de förlorat den senaste Robinson-tävlingen.

Även fast Lag Syd hade ett starkt övertag till en början så räckte det inte hela vägen fram. Karin Nilsson, 48, tog sig inte över det första hindret i tävlingen, vilket ledde till vinst för Lag Nord.

Efter förlusten så tog Karin det mycket hårt. Men hon fick gott om stöd från sina lagkamrater. Det var faktiskt fint att se hur stöttande laget var mot henne.

Marcus kalla ord om Pål

Däremot fanns det något annat som skavde, åtminstone hos Marcus Håkanson, 47.

Efter tävlingen så störde han sig nämligen enormt mycket på Pål Schakonat, 30, i Lag Nord. Pål uttryckte nämligen sin vinnarglädje lite för mycket, enligt Marcus.

– Bara inte Pål vinner. Snälla ni som är kvar, få ut fanskapet. För helvete, 17 gapskratt både före och innan. Där går mitt jävla topplock alltså, fy fan, säger Marcus i programmet.

Pål Schakonat, Robinson
Pål Schakonat. Foto: TV4

Efteråt så utvecklar han sina tankar i en synk. Där tar han till desto fler hårda ord och det märks att han verkligen hyser ett personligt agg mot Pål.

– Jag tycker att det är skenhelighet och skamlöshet i sin värsta form alltså. Jag har inga problem att säga att jag inte tycker han är en värdig vinnare. Det var synd att han inte dog i Robinson-döden, säger Marcus i en synk.

Marcus Håkanson i Robinson.
Marcus Håkanson i Robinson. Foto: TV4

”Jag står inte bakom”

Men det verkar inte som att Marcus fick medhåll från sina lagkamrater. Ci Lindström, 59, berättade senare vad hon tänkte om Marcus beteende.

– Det var väl ganska oproffsigt av Marcus att istället för att vara sur över en förlust så fanns det en person som han inte tyckte om i andra laget. Vi tänkte väl att vi skulle samordna och titta ”vad känner vi? Hur ska kvällen gå?” Och då blir han fly förbannad och slänger sina skor. Då känner jag bara att ”wow”, jag står inte bakom ett sånt beteende, säger Ci i en synk.

Tittarnas tankar kring Marcus utsvävning

Flera tittare har på sociala medier kommenterat Marcus beteende. Han får nu en del kritik av tv-publiken.

Marcus har gjort samma sak när hans lag har vunnit. Så jag tycker han inte behöver kommentera det när han gör samma sak”, skriver en person på Robinsons Instagram.

Det är ju inte första gången Marcus gör sig obekväm. Hoppas han åker ut. Osympatisk”, tycker en annan.

Marcus har en lite tråkig attityd”, skriver en tredje.

Men det finns naturligtvis även de som håller med Marcus.

Hatar inte Pål men tycker det var helt rätt av Marcus. Att bara visa upp sin goda sida är överskattat. Mänsklighet är bättre”, skriver en person.

Vad tänker du om Marcus hårda ord om Pål? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev