Robinson-Therese bryter tystnaden – nya smärtsamma beskedet efter att hon lämnade ön: ”Det gick så långt att…”

Under förr veckan så blev det officiellt att deltagaren Therese Tang lämnade Robinson. Enligt henne berodde det på trakasserier från övriga lagmedlemmar.

Nu avslöjar Therese att hon får hjälp av psykolog efter sitt deltagande i realityserien.

Den nuvarande säsongen av realityserien Robinson är flera veckor in på programmet. Deltagarna är trötta och hungriga och stämningen i lagen blir allt mer ansträngd.

I förra veckans avsnitt så valde en av medlemmarna i lag nord – Therese Tang, 41, att lämna tävlingen.

Det var efter att en konflikt brutit ut mellan Therese och flera lagmedlemmar som hon inte orkade längre. Därför valde hon att lämna Robinson.

Berättar om måendet efter Robinson

I sin story på Instagram så hade Therese nyligen en frågestund, vilket Hänt rapporterat om. Under frågestunden så får hon en fråga från en följare som lyder:

”Hur mår du nu idag efter Robinson? Har du behövt hjälpt att bearbeta det som hände dig?”

Therese svarar då att hon haft det tufft efter produktionen.

”Produktionen har hjälpt mig med psykologsamtal samt även fysiska möten som jag går på en gång i veckan för att få rätsida på tankar och känslor. Haft det tufft om jag ska vara helt ärlig”. skriver Therese som svar på frågan.

Therese upplevelser bakom kulisserna

Enligt Therese blev hon utsatt för mobbning av de andra lagmedlemmarna, vilket hon berättar om i en intervju med Hänt.

– Om man tittar på Robinson från början så ser man ju att de är emot mig från dag ett. Och den här mobbningen trappas upp successivt under hela denna resa på lag Nord. Jag och Franz är ganska så utstötta från det övriga laget, säger Therese till Hänt och fortsätter:

– Det gick så långt att produktionen fick ta de åt sidan och säga att ”hörru ni, det kan vara kontraktsbrott att bete sig på de här visen”. En gång vet jag att de pratade med dem, det kan vara två gånger till och med jag är inte helt hundra, men en gång vet jag.

Therese Tang i Robinson
Foto: TV4/Cmore

Enligt Therese så fortsatte mobbningen mot henne när kamerorna inte såg. Och enligt henne så gjorde klippningen att hon framstod på ett dåligt sätt.

– Det var så mycket fula ord. ”Gud vad skönt att få slippa dig och försvinn härifrån”. Det är så mycket elaka saker de här har sagt som inte finns med i tv så jag tror inte ens du fattar, säger Therese Tang till Hänt.

Vad tänker du om konflikten mellan Therese och de andra i lag nord? Skriv gärna en kommentar på Facebook!