Sanningen bakom Farmen-Fredrik Trygg Kummetzs beteende – så är han privat egentligen

Få personer har väckt lite stor uppståndelse som Fredrik Trygg Kummetzs har gjort under sina veckor i Farmen.

Vecka efter vecka har tittarna gett han stark kritik för att han inte hjälper till på gården och att han hellre tar det lugnt medan de andra sliter.

Hans beteende har gjort tittarna minst sagt upprörda och många undrar om Fredrik spelar ett spel eller inte.

För Nöjeslivet berättar Farmen-profilen om sina känslor kring hur TV4 porträtterat honom i såpan och hur han är i verkligheten egentligen.

Få personer har missat den dramatik som har utspelat sig på en idyllisk gård där tv-såpan ”Farmen” går av stapeln ifrån.

Vecka efter vecka får deltagarna kämpa sig igenom svåra utmaningar men också tampas med varandras olika viljor och önskemål.

Och en av de som utan tvekan har väckt stor uppståndelse, är Fredrik Trygg Kummetzs.

Tittarna har fått se på hur han vid flera tillfällen gärna tar sig tid att smita från gårdens sysslor för att istället ta det lugnt.

Tv-profilens agerande har väckt ilska hos tittarna som mer än en gång har fått nog av Farmen-Fredriks beteende.

När han dessutom fejkade att han var sjuk, gick topplocket för många.

Farmen-Fredrik fejkade sjukskrivning

”Tycker faktiskt det är väldigt omoget beteende och tv borde gå in och styra upp det”, skrev en person då på Nöjeslivets Facebooksida.

”Man undrar hur han får vara kvar, att ingen gör någonting! En skandal”, skrev en annan.

Fredrik Trygg Kummetzs , Farmen
Foto: TV4

”Han skulle få åka hem, i annat fall bli av med alla sina amuletter, han fuskar ju!”, skrev en tredje.

Men att Farmen-Fredrik har väckt mycket ilska och känslor hos tittarna är ingenting profilen själv har brytt sig särskilt mycket om.

Farmen-Fredrik
Foto: TV4

När han nyligen fick ett hatbrev hemskickat till sig, tog han det med godan ro.

”Det finns så många fega och torra själar där ute! Ta hand om er,” skrev han till inlägget på sin Instagram.

Men även om hans agerande och beteende har väckt minst sagt känslor under veckorna, har också många ställt sig en annan fråga: hur är Farmen-Fredrik egentligen?

Så är Farmen-Fredrik Trygg privat

För att lyckas i tävlingen har Fredrik i tidigare intervju med Mitti Stockholm att han gick in i tävlingen med en viss strategi.

– Jag visste att många kommer att kunna mycket mer än mig kunskapsmässigt. Jag visste att jag måste ta fram min sociala förmåga och försöka köra det taktiska spelet så bra som möjligt. Jag tror på mig själv och kan sälja in mig själv på ett bra sätt, säger han till Mitti Stockholm.

Foto: TV4

Nu för Nöjeslivet berättar Farmen-Fredrik om sina känslor kring hur TV4 porträtterat honom i tv-rutan.

I ett mejl berättar tv-profilen att han är mer än nöjd, och att kanalen har fångat honom precis som han är även utanför rutan.

”Det blir så jävla kul att se det som ett tv program nu mot att leva i det där och då. Är som två olika världar, men jag är supernöjd och dom hade inte kunnat framställa mig på något annat sätt”, skriver han till Nöjeslivet och fortsätter:

”Jag gjorde min grej, sen får folk gilla det eller hata det. Har blivit bombad med både ris och ros, precis som planerat och jag har fått stora delar av svenska folket att diskutera mig som person. Jag kan inte hjälpa att jag är bra på att göra tv helt enkelt”, skriver han.

Vad tycker ni om Fredriks tid i Farmen? Diskutera gärna på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.