Stenhårda kritiken mot ”Bonde söker fru” – nu rasar tittarna efter okänsliga valet: ”Ett otyg”

Bönderna har nu bara två brevskrivare kvar på respektive gård. Finalen närmar sig med stormsteg och i tv-sofforna sitter tittarna på helspänn.

Men efter onsdagens spännande avsnitt låg fokus på något annat snarare än vad som faktiskt hände i programmet – tittarna hade nämligen stenhård kritik att rikta mot TV4.

Den 18:e säsongen av ”Bonde söker fru” bjuder knappast på mindre drama och tårar än under föregående år. Linda Lindorff har en hel del att styra upp i jakten på kärlek åt bönderna.

Bland annat har en del regler brutits under säsongen.

Bonden Jens fick nämligen ta med sig fem kvinnor hem till sin gård i stället för fyra som är standard.

Läs mer: Därför tvingas Bonde-Jens till svårt ultimatum – ställs mot väggen av Linda Lindorff

Läs mer: Här brister det totalt för Sabina i ”Bonde söker fru” – tröstas av Jens efter ärliga orden: ”Jag känner att…”

Micke har svårt att välja

Nu närmar sig finalveckan. Alla tre bönder har nu bara två brevskrivare på respektive gård. Det börjar alltså bli dags för dem att göra sina slutgiltiga val.

Micke var under avsnittet bland annat på dejt med Mariette medan Jenny var kvar hemma hos honom. Han står lite inför ett tufft dilemma då han inte alls har en aning om vem han ska välja.

– Att tänka på en framtid med Mariette på gården, det gör mig lugn. Jag försöker att absolut bara tänka på henne, men till hundra procent går det inte. Det är omöjligt att inte tänka på en tjej till. Och det känns jättekonstigt, säger han i programmet.

Tårarna på Jens gård

Samtidigt var det många tårar som fälldes över på Jens gård. Ida valde att lämna programmet självmant – samtidigt meddelade Alexandra att hon ville ta in på hotell för att få lite egentid. Det gjorde Jens ledsen och han frågar om hon ens kommer tillbaka.

– Det gör jag så klart. Men gud, förlåt. Nu känner jag mig jättehemsk, säger hon när han börjar gråta.

– Det är bättre att tänka efter innan man gör något förhastat. Så man inte ångrar sig sen. Usch, nu börjar jag gråta. Förlåt, fortsätter hon.

Efter onsdagens avsnitt bad Nöjeslivet sina läsare att skriva vad de tyckte om programmet. Det fanns en grej som väldigt många reagerade starkt på.

Det hade inget med innehållet att göra egentligen. Utan snarare om Produktionens efterarbete. Många tittare hade nämligen svårt att höra vad bönderna och brevskrivarna sa… på grund av väldigt hög musik i bakgrunden.

Tittarnas stenhårda kritik

För mycket hög musik och slutar nog titta. Det finns ju andra program”, skriver en person på Nöjeslivets Facebook-sida.

Det handlar om musik som spelas samtidigt som det pratas. Ett djävla otyg. Man vill titta men också höra vad som sägs”, svarar en annan.

Man kan ha texten på så blir det bättre”, skriver en tredje.

Bonde söker fru kritik
Foto: Magnus Ragnvid/TV4/pressbild, Instagram

Svårt att höra samtalen för den höga musiken som är i bakgrunden. Det gäller flera program på TV4”, kommenterar en fjärde.

Utan musik så blir det inget drama. Har ni sett en film utan musik? Vad blir det för film?”, frågar sig en person.

Håller med skippa bakgrundsmusik vi vill ju höra vad dom säger”, skriver någon.

Vilken dramatik! Snart är finalen här och bönderna måste göra sina val.

Vad tror du kommer hända? Kommentera gärna på Facebook.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev