Därför vill Alexandra plötsligt lämna Bonde-Jens – dramat på gården får tårarna att rinna: ”Jättehemsk”

Under onsdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” lämnar brevskrivaren Alexandra ett jobbigt besked till Jens.

Bonden blir helt chockad av orden och plötsligt rinner tårarna längs hans kind.

– Men gud, förlåt. Nu känner jag mig jättehemsk, säger hon i programmet.

Kött- och spannmålsbonden Jens Lundin, 27, från Hedemora har haft en stormig resa i årets ”Bonde söker fru”. Redan från början hade han svårt att bestämma sig för vilka tjejer han ville bjuda hem till sin gård och fortsätta dejta.

På grund av sin ångest valde den rutinerade programledaren Linda Lindorff att ge honom en möjlighet som ingen annan bonde i historien har fått. Han fick nämligen ta med sig fem kvinnor till sitt hem snarare än fyra vilket är kutym.

Läs mer: Därför tvingas Bonde-Jens till svårt ultimatum – ställs mot väggen av Linda Lindorff

Undantaget resulterade dock senare i att han tvingades plocka bort två av brevskrivarna i ett och samma avsnitt.

Jens Lundin från ”Bonde söker fru”. Foto: TV4

”Det gör att han nu måste lida lite extra. Han kan inte fortsätta dejta fem stycken, det är ohållbart. Det här blir jobbigt och känslosamt men också helt nödvändigt” skrev Linda på sin blogg i samband med det tuffa valet.

”Jag har pendlat ganska mycket”

I onsdagens avsnitt var det ytterligare en tjej som lämnade programmet. Det bjöds även på en hel del tårar – men det var av en annan anledning.

Det var nämligen så att deltagaren Alexandra levererade ett besked som fick stackars Jens att bli tagen på sängen. Hon valde att prata med honom på tu man hand och beskriva sitt problem.

– Jag känner att jag måste få tänka också. Du vet att jag har pendlat ganska mycket, så jag känner att jag måste få vara lite själv och klura ut vad jag känner liksom. Så jag kommer sova på hotell i natt, förklarar hon.

Jens chockas av nyheten att en av deltagarna lämnar gården frivilligt. Hon kommer fortfarande vara med i programmet och vill fortsätta dejta honom – men hon vill inte bo hos honom för tillfället.

Tårarna rinner på gården

Bonden blir märkbart nedstämd och ledsen. Han säger att det inte är kul att hon åker. Hon försäkrar honom om att hon kommer tillbaka senare, hon behöver bara lite tid för sig själv nu.

– Det gör jag så klart. Men gud, förlåt. Nu känner jag mig jättehemsk, säger hon när han börjar gråta.

Jens och Alexandra kramas
De två kramas efter tårarna. Foto: TV4

– Det är bättre att tänka efter innan man gör något förhastat. Så man inte ångrar sig sen. Usch, nu börjar jag gråta. Förlåt, fortsätter hon.

De förenas i en lång kram.

”Tvivla på hennes känslor”

Även Jens säger att han behöver tid att tänka. När han och Alexandra är klara med sin pratstund och återvänder till huset sticker han iväg i sin bil för att ta en tur… samtidigt som hon rör sig mot hotellet.

– Det känns hemskt att hon inte vill sova hemma i natt. Det får ju mig att tvivla på hennes känslor för mig, säger han i en synk.

Bonde-Jens tårar
Jens tårar i programmet. Foto: TV4

I samma stund erkänner han att han känner mycket för Alexandra och att han kan tänka sig en framtid med henne på gården. Han är rädd att hon inte kommer tillbaka.

Vi förstår att det är jobbigt för er. Det blir många tankar och mycket känslor.

Ta hand om er och försök att ta det lugnt. Det är viktigt att lyssna på sitt hjärta och inte vara rädd att gå sin egen väg.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev