Tittarnas nya kritik mot Tilde de Paula Eby i ”Efter fem” – beteendet får folk att skruva på sig: ”Byter kanal”

Tilde de Paula Eby är en av de älskade programledarna i TV4:s succéprogram – ”Efter fem”.

Men efter gårdagens sändning så har tittarna riktat en del kritik mot Tildes beteende i rutan.

”Efter fem” är sedan över fem år tillbaka TV4:s flaggskepp tillsammans med ”Nyhetsmorgon” när det kommer till nyhetssändningar.

I programmet så tas vi tittare med ut bland världens nyhetshändelser och ämnena kan variera mellan högt och lågt. Inte sällan bjuder de in gäster till programmet som blir intervjuade på sina respektive expertområden.

Programledarna för programmet varierar från dag till dag, men några av dem är Henrik Alsterlind, Tilde de Paula Eby, Axel Pileby, Anna Brolin och Maximilian Artell.

Under gårdagens sändning så stod Tilde, Axel och Maximilian för sändningen. På agendan stod bland annat en ny bedrägerimetod som Polisen varnar för, det pratades även om en lång skyddsvall som ska förhindra översvämning i Skåne.

Dessutom uppmärksammade de Emma och Hasse, som är ute på tågluff tillsammans och som Newsner var först med att rapportera om.

Tittarnas kritik mot Tilde

Tidigare har tittare uttryckt kritik mot Tilde. Oftast handlar det om att hon inte låter sina gäster tala till punkt.

Efter gårdagens sändning så har folk uttryckt viss kritik mot Tilde och resten av programmet. Kritiken landar främst i att Tilde och de andra tar för mycket plats och avbryter sina gäster.

Att ni figurerar i påannonserna är väl helt okay. Men måste du/ni alltid vara med på gästens bild. Ni är programledare. Inte gäster/stjärnor. Om ni önskar egna bilder ta en selfie men låt gästerna få vara själva”, skriver en person i kommentarerna på Efter fems Instagraminlägg.

Inte en syl i vädret får Agnes i intervjun tråkigt byter kanal, Axel och Max en annan dag”, skriver en annan.

Problemet är att det är en blandning av morgonsoffa och ett nyhetsprogram. Låt Tilde och Brolin göra morgonsoffa och förstärk efter fem med proffsiga, neutrala journalister typ Snellman”, tycker en tredje.

Inte bara kritik

Men naturligtvis får de älskade programledarna också en hel del kärlek från tittarna.

Bästa gänget”, skriver en person.

Hejsan vackraste Tilde och Axel med Max som utstrålar energi och glädje I tv-rutan”, skriver en annan.

Vad anser du om folks kritik mot Tilde och programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev