Tittarnas starka reaktioner mot TV4 – behandlingen av Robinson-deltagarna får topplocket att gå: ”Skulle vara förbjudet”

Lag Nord i Robinson blev till en början överlyckliga över att de vann sitt frosseri-pris.

Men efteråt var de inte lika glada längre…

Nu säger tittarna sitt om priset – som snarare liknade sabotage för laget.

Det är nu inte långt kvar till sammanslagning av de båda lagen i realityserien Robinson.

Medlemmarna i lagen är förväntansfulla och ser fram emot sammanslagningen med en skräckblandad förtjusning.

Än har de dock en Robinson-tävling kvar som de måste vinna för att slippa rösta ut sina egna lagmedlemmar.

Tidigare i veckan fick vi se när Lag Nord kammade hem vinsten i en tävling vars pris skulle ge dem massvis av energi fram till sammanslagningen, enligt programledaren Anders Lundin.

Frosseriet som blev bakslag

Det visade sig att priset var ett buffébord fullt med godsaker som var och en av medlemmarna fick frossa i under ett fåtal minuter. Och somliga fick frossa mer än andra. De som gick först till buffén tappade besinningen totalt och slängde i sig allt som de kom över.

Men efteråt så var de inte lika positiva till vinsten längre. Då de gått så länge på tom mage så är det verkligen inte optimalt att trycka i sig massvis av sötsaker. Deltagarna upplevde svåra magsmärtor och illamående därefter.

”Anders sa att vi skulle få ett jätteviktigt pris. ’Det här priset kommer ge er jättemycket energi. Ni behöver denna energi inför sammanslagningen’. Han gav mig godis bara! Godis, kladdkaka och O’boy. Bara socker. Nästan som ett sabotage”, säger Rooble i en synk.

Frosseriet i Robinson
Foto: TV4

Tittarnas tankar om ”vinsten”

Bland kommentarerna på ett av Robinsons Instagraminlägg så har flera tittare uttryckt kritik mot produktionen.

Det skulle vara förbjudet att ge sådana priser som orsakar stor obalans i kroppen efter det långa fastan. Ge de äkta mat i stället”, skriver en person.

Inte ens ett pris i jämförelse med vad Syd har fått som till och med fick kakor gratis i utbyte mot två röster i Nords öråd som var helt onödigt. Dåligt gjort av er”, skriver en annan.

Alla som tycker att de får skylla sig själva. Tänk er själva att ni svultit i veckor och får allt detta serverat. Vad hade ni gjort? Tittat tagit lite frukt och konstaterat att detta är inte bra för min mage och gått därifrån. Tror nog att vi alla hade frossat”, skriver en tredje.

Vad tänker du om Lag Nords pris? Var det oansvarigt av produktionen? Skriv gärna en kommentar på Facebook och berätta vad du tänker!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev