Ullared-Marittas raseri – hårda kängan mot familjen Wahlgren: ”Får ut i helvete med pengar”

I dokusåpan Ullared fick vi stifta bekantskap med en mängd härliga karaktärer, både personal och shopping-glada kunder.

Maritta Söderström, en av krutgummorna i den hyllade realityserien, totalsågar nu Kanal 5.

Trots sina oförglömliga insatser i tv-rutan har hon aldrig fått en krona i ersättning, berättar hon för sajten Hänt.

Samtidigt passar hon på att ge en känga till några andra bekanta ansikten på kanalen, nämligen familjen Wahlgrens.

Gunnel och Maritta blev ett med svenska folket efter att Kanal 5 uppmärksammade Gekås-stammisarna i serien Ullared.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Under flera säsonger av dokusåpan fick vi följa de älskade systrarna under deras shoppingturer på Gekås. Många galna upptåg fick vi som tittare följa med på och inte sällan riktade de glåpord mot varandra, alltid med glimten i ögat.

Tuffa tid

Tiden därefter har varit tuff för syskonen. För drygt två år sedan drabbades Gunnel av cancer och systrarna kunde inte längre träffas.

Numera är Gunnel lyckligtvis på bättringsvägen och förhoppningsvis blir det många turer för dem mot Ullared i framtiden!

LÄS MER: ”Ullared”-Marittas svåra smärtor – tittarfavoriten tvingad sitta i rullstol: ”Så ont”

Kritiken mot Kanal 5

Men allt är inte frid och fröjd bakom kulisserna på programmet. Maritta avslöjar nu för sajten Hänt att varken hon eller systern någonsin fått en krona i ersättning för sin medverkan i Ullared.

ullared-Maritta
Foto: TV3

Samtidigt passar hon på att ge en känga till familjen Wahlgren. Hon är missnöjd med att Kanal 5 väljer att betala bara vissa individer.

– Men nej, de är riktigt snåla. Men du vet Wahlgrens de får ut i helvete med pengar av kanal 5, säger Maritta till sajten Hänt.

Utöver ett badlakan och ett par shorts har Maritta aldrig fått någon lön av kanalen. Hon har heller aldrig bett om det. Däremot har hon velat få en annan möjlighet:

– Jag sa det till dem, ge oss fem minuter när det är tomt i butiken och vi kan få springa och handla hur mycket vi vill. Då hade det blivit löpa av därinne, säger Maritta till Hänt.

Ullared-Maritta och Pernilla Wahlgren.
Foto: TV3, Kanal 5.

Hade hennes önskemål blivit verklighet så vet hon precis hur shoppinglistan skulle se ut.

– Fläskfilé, kräftor, korv, köttfläsk, schampo och diskmedel. När man vet var allt finns då går det fort vet du. Min tv är köpt där nere, och också ett par jävligt sköna skor. Men det har blivit dyrt där nere med, säger hon till Hänt.

Vi hoppas att vi snart får se er i tv-rutan igen! Ni är så underbara Gunnel och Maritta!