Foto: Instagram/TV4

Casper Janebrinks barnbesked med 18 yngre kärleken Therese – nu bekräftar de: ”Vi har…”

Casper Janebrink svävar på moln i familjelyckan med kärleken Therese Andersson.
Nu berättar Arvingarna-stjärnan om parets planer för framtiden tillsammans.
– Vi har det väldigt bra som vi har det just nu, säger han till Expressen.

Det har hänt massor i Casper Janebrinks liv på senare år.

I rampljuset står artisten förstås på scen med det folkkära dansbandet Arvingarna som förutom Casper också består av Lars ”Lasseman” Larsson, Kim Carlsson och Tommy Carlsson.

Tillsammans med artistkollegan Linnea Henriksson åkte Arvingarna på julturnén ”Christmas Night” i vintras, och under våren har dansbandet gjort flera spelningar i landet.

Häromdagen blev det också klart att Arvingarna under julen 2024 gör sin första egna julshow. Showen ”Klart det ska bli Jul” pågår mellan 28 november–21 december och besöker 15 orter.

– Vi har gjort mycket tillsammans genom åren. Men vi har aldrig gjort vår egen julturné med Arvingarna. Nu är det äntligen dags och det ska bli något alldeles extra! Med mycket värme och gemenskap kommer vi att framföra våra julfavoriter och hits. Vi ser fram emot att överraska både oss själva och vår publik! säger Arvingarna i ett gemensamt uttalande.

Men innan dess kommer tv-tittarna att återse Casper Janebrink i rollen som programledare. Häromdagen stod det nämligen klart att han fortsätter som värd för ”Bingolottos sommarkväll” tillsammans med Agneta Sjödin – precis som duon varit de senaste åren.

Dessutom är Casper småbarnsförälder. Han och 18 år yngre flickvännen Therese Andersson fick sitt första gemensamma barn för två år sen.

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sade Casper – som sedan tidigare har två barn: dottern Alice och sonen Felix med ex-hustrun Helena – när han gästade P4 Extra.

I podcasten ”Nemo möter en vän” har Janebrink förklarat mer ingående om sina starka känslor inför att bli förälder igen.

– Det är helt fantastiskt att göra det en gång till. Att få uppleva det, säger Janebrink i podcasten

På frågan om han vill ha fler barn i framtiden blev svaret nekande.

– Men man vet ju aldrig, nej jag känner att åldern tar ut sin rätt. Jag är 53 år nu. Det känns lagom med Hugo nu, men man vet inte. Man ska aldrig säga aldrig. men jag tror att jag är nöjd nu, sade Janebrink då.

Han och kärleken är överens på den punkten.

– Och vi har inga planer på att skaffa fler små krabater. Vi är nöjda med lilla Hugo som kräver ganska mycket tid och uppmärksamhet. Han klättrar och håller på och förstår väldigt mycket även om han inte kan uttrycka sig i ord. Vildare än någonsin. Det räcker att man vänder sig i köket ett ögonblick så har han hunnit göra något jäkelskap bakom ryggen på en. Men jag ser fram emot en härlig sommar med familjen, säger Casper Janebrink till Expressen.

Att kombinera familjelivet med småbarn och turnerandet menar Casper fungerar alldeles utmärkt.

– Det är kanon. Men min minsta får vara hemma. För det mesta. Det är möjligt att Hugo och Therese följer med någon enstaka gång när vi spelar nära Göteborg. Jag tror de är ganska nöjda med att vara hemma.

Vi önskar er stort lycka till med allt, Casper!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev