Foto: Claudio Bresciani/TT & Christine Olsson/TT

Benjamin Ingrossos nya underbara kärleksbesked – stjärnan öppnar upp

Benjamin Ingrosso gjorde succé i Europa.
Nu åker stjärnan på sommarturné hemma i Sverige igen – och ger samtidigt ett nytt kärleksbesked.
– Då kommer jag fånga den, säger han till Expressen.

”First we take Manhattan, then we take Berlin” sjöng Leonard Cohen 1987 och nog går det att påstå att andemeningen åtminstone nästan stämmer in på Benjamin Ingrosso 2024.

Även om det inte blev New York och USA just den här gången, har ”Benji” under våren varit högaktuell med sin första stora internationella turné som bland annat tog honom till just Berlin.

Den svenske popstjärnan är nyligen hemkommen efter att ha åkt på den Europaturné som inleddes i Tyskland och miljonstaden Hamburg den 1 april och tog honom till totalt 12 spelningar i Tyskland, Nederländerna, England, Frankrike, Danmark, Norge, Italien, Spanien och Finland.

Artikeln fortsätter under bilden.

– Det känns helt sjukt att i år var första gången jag åkte ut på turné och nu året efter så ska jag inte bara ut på en ny turné i Sverige, utan även en turné igenom hela Europa, säger Benjamin Ingrosso i ett uttalande.

Ingrosso har stannat till med sin show i storstäder som London, Berlin och Milano.

Stödet från mamma Pernilla Wahlgren i Milano

I den italienska storstaden fick Benjamin besök på konserten av mamma Pernilla Wahlgren. Hon har tidigare uttryckt sitt stöd för sonens internationella äventyr i en intervju med Nöjeslivet.

Hans mamma Pernilla Wahlgren har tidigare berättat hur stolt hon är över sonen.

– Jag är så glad för hans skull, för han är så dedikerad sin musik och karriär, sade Wahlgren till Nöjeslivet.

Hon menar att sonen nu når en annan publik, än då han tävlade i Eurovision Song Contest 2018 för Sverige med ”Dance You Off”.

– Absolut, nu har ju han det här som man får jobba lite mot om man är kändisbarn. Att många tror att man bara fått allting gratis. Han har ju fått bevisa att han skriver sina låtar själv och är duktig. Att han inte bara är en dagslända, det har han ju verkligen bevisat nu, sade Wahlgren då.

Under tisdagen gick Europaturnén i mål med en spelning i Finlands huvudstad Helsingfors.

I fjol var sångaren, aktuell med nya singlarna ”Kite” och ”Better Days” på sin första sommarturné i Sverige vilken besöktes av totalt 100 000 personer i publiken på alla håll och kanter i landet.

26-åringen gör om succén även 2024. Ingrossos sommarturné inleds i Helsingborg på Sofiero slott den 18 juli.

Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked

Förklaringen bakom att han pallar att turnera runtom på kontinenten och i Sverige under 2024?

– Det kallas adhd. Nej, men vet du vad. The sky is the limit. Alltså, jag är 26 år. Jag är ung. Jag är jävligt kåt på livet. Jag vill ha kul. Och varför inte bara köra nu? säger han till Expressen.

Samtidigt berättar stjärnan att han är öppen för att släppa in Amors pilar i sitt liv, trots hans minst sagt hektiska tillvaro.

– Just nu skulle det störa mer än vara härligt, för jag skulle inte kunna ge den personen… hur ska jag säga? Jag skulle inte kunna vara en good enough pojkvän som det ser ut just nu. För den här personen hade förtjänat all min uppmärksamhet. I alla fall mer än vad jag kan ge just nu, säger Benjamin Ingrosso i en intervju med Expressen.

Ingrosso förklarar samtidigt att det är ”klart” att han vill bli kär.

– Men jag är superöppen för att träffa någon. Om kärleken dyker upp runt hörnet så kommer jag inte ignorera det. Då kommer jag fånga den.

Vi önskar dig stort lycka till med allt!

Omslagsfoto: Claudio Bresciani/TT & Christine Olsson/TT

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev