Foto: SVT & Instagram

Nanne Grönvall och Sofia Wistam klara för nya Doobidoo – tävlar i Kronérs SVT-show: ”Så otroligt kul”

Stjärnorna ger 100 procent i Lasse Kronérs SVT-show.
Nu avslöjas ytterligare deltagare i nya säsongen av ”Doobidoo”.
– Så otroligt kul att göra detta, skriver artisten Nanne Grönvall som är klar för underhållningsprogrammet.

Lasse Kronér går en spännande vår till mötes. Den folkkäre programledaren och artisten har flera stora satsningar på gång.

Just nu är förberedelserna inför Kronérs nya föreställning ”Lasse på Slottet” i full gång. Med start 1 juli leder han den nya allsången och föreställningen på Tjolöholms slott i Fjärås i norra Halland. Tillsammans med specialinbjudna gäster ska Lasse bjuda besökarna på show.

– Sommarkvällar på en av de vackraste platserna på jorden och samtidigt få stå med artistvänner som är jättenära mig och som jag tycker så himla mycket om. Vissa av artisterna som kommer är mina bästa vänner. Det ska bli jätte, jätteroligt, säger Kronér till Nöjeslivet.

Under våren pågår dessutom inspelningarna av den nya, kommande säsongen av SVT-klassikern ”Doobidoo” med Kronér som programledare.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

Musikunderhållningen, som i många år varit ett av Sveriges mest sedda tv-program, kommer tillbaka igen i höst.

Sedan tidigare står det klart att Sanna Nielsen återkommer till SVT-programmet i lag med Denny Lekström. De ställs i sitt program mot Måns Möller och Malin Olsson – och Sanna är revanschlysten.

– Jag har varit med i Doobidoo tidigare och aldrig vunnit…så i kväll är det mycket som står på spel! skrev Nielsen i förra veckan om inspelningarna.

Nu blir laguppställningen inför höstens Doobidoo allt tydligare.

Artikeln fortsätter under bilden.

Det står nämligen klart att artisterna Nanne Grönvall och Andreas Johnson, som båda bland mycket annat nått framstående resultat i Melodifestivalen genom åren, är klara för Kronérs musikshow.

De får sällskap av Nannes make, låtskrivaren Peter Grönvall (One More Time och Sound of Music) samt tv-profilen Sofia Wistam som tävlar i samma program.

– Alltid soligt att göra tv i Göteborg. Tack bästa Sofia Wistam, Nanne Grönvall, Peter Grönvall, Lasse Kronér plus alla bakom på och framför scen för en fantastisk dag!!! Resultatet får ni se på SVT i höst, skriver artisten Andreas Johnson på Instagram efter inspelningarna där den tävlande kvartetten visar upp sig i ”Doobidoo”-studion.

Av bilden att döma ser det ut som Johnson – som i slutet av 1990-talet fick en världshit med oförglömliga popdängan ”Glorious” – tävlar med Wistam, medan paret Grönvall bildar lag. Det är i alla fall i den konstellationen de placerat sig på bilden.

Nanne Grönvall var också nöjd med inspelningarna.

– Så otroligt kul att göra detta tillsammans med Sofia, dig och Lasse och hela gänget där, skriver hon i ett svar till Johnsons inlägg.

Visst ser vi fram emot nya avsnitt av Doobidoo! Dela gärna vidare artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev