Foto: Adam Ihse / TT & SVT

Nya glädjebeskedet om Tomas von Brömssen – klar för Doobidoo med Lasse Kronér: ”Jätteroligt”

Tomas von Brömssen är klar för comeback i ”Doobidoo”.
Nu bekräftar Lasse Kronér nyheten.
– Jätteroligt, säger programledaren till Nöjeslivet.

”Doobidoo” har precis avslutat inspelningarna av det som blir den 19:e säsongen i ordningen av tittarfavoriten.

SVT-klassikern, där fyra kändisar i två olika lag gör upp om segern i en kombinerad frågesport och musiklek, väntas sändas senare i år.

Hittills har namn som Sanna Nielsen och Nanne Grönvall bekräftats som klara för programmet.

Nu kan Nöjeslivet berätta att även skådespelaren Tomas von Brömssen återvänder till ”Doobidoo”.

Artikeln fortsätter under bilden.

GÖTEBORG 20240130 Skådespelaren Tomas von Brömssen då SVT och Film i Väst presenterade den planerade dramaserien av ”Tordyveln flyger i skymningen” Foto: Adam Ihse / TT
GÖTEBORG 20240130 Skådespelaren Tomas von Brömssen då SVT och Film i Väst presenterade den planerade dramaserien av ”Tordyveln flyger i skymningen” Foto: Adam Ihse / TT

Von Brömssen behöver knappast någon presentation. Han är en av våra mest älskade skådisar som redan 1976 spelade sonen till Sten-Åke Cederhök i kultförklarade serien ”Albert och Herbert”. Dessutom gjorde han en av huvudrollerna i SVT:s klassiska dramaserie ”Saltön”.

Von Brömssen har han stått på scen, främst på Stadsteatern i Göteborg, och har dessutom också satt upp ett stort antal egna revyer.

81-åringen hyllades också stort vid årsskiftet, då han läste Tennysons klassiska dikt ”Nyårsklockan” från nyårsfirandet på Skansen i Stockholm i SVT:s direktsändning.

Lasse Kronérs glädje efter von Brömssens comeback

Och nu står det alltså klart att han kommer tillbaka till ”Doobidoo”.

– Ja, han har varit med förut. Nu var det ett par år sen senast, så det kändes extra roligt att han ville i år, säger programledaren Lasse Kronér till Nöjeslivet.

Hur är Tomas von Brömssen att jobba med? 

– Åh, underbar. Helt, helt fantastisk. Helt magisk människa på alla sätt. Han kan ju detta, kan man säga. Han är i samma lag som Evelyn Jons (musikalartist, reds anm.). Skitroligt lag.

Lasse Kronér – som i sommar är högaktuell med nya allsångsshowen ”Lasse på Slottet” vid Tjolöholms slott i Halland – är på det stora hela mycket nöjd med såväl inspelningarna som deltagarna i den kommande säsongen av ”Doobidoo”.

– Ja, jätteroligt. Vi har den här säsongen är väldigt, väldigt bra namn. Det måste jag säga. Vi har strålande gästlista i år. Det har vi i och för sig varje år. Men vi försöker ju varje år hålla 50 procent nya och 50 procent gamla deltagare, säger Kronér och fortsätter:

– Det är jättebra gäster, så det blir kul.

Lasse Kronér i ”Doobidoo” 2023. Nu är det klart att programmet kommer tillbaka 2024. Foto: SVT

Visst ser vi fram emot att se Tomas von Brömssen och alla andra i ”Doobidoo”! Skriv gärna en kommentar och dela artikeln vidare.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev