Edward af Sillén tokhyllas efter kommentarerna i Eurovision – nu ger han klockrent svar på tal

Manusförfattaren och numera kända kommentatorn Edward af Sillén tokhyllas efter insatsen i veckans Eurovision song contest.

På sociala medier flödar kärleken in till honom och alla verkar överens om en sak – Edwards totala briljans.

”Finns ingen i hela vääärlden som kommenterar eurovision bättre än du !”, skriver Alcazar-stjärnan Tess Merkel på Instagram.

Edward af Sillén är en van kommentator i Eurovision song contest-sammanhang vid det här laget. Under de senaste åren har han guidat oss igenom alla konstiga och magiska bidrag, men också regisserat tävlingen själv och Melodifestivalen.

I år hade han underbara Charlotte Perrelli som partner i båset, men även Måns Zelmerlöw har tidigare också kommenterat tillsammans med Edward.

Överröses av kärlek: ”Geni”

Nu överröses kärlek in till Edward efter hans kommentatorsinsats.

”Ni var så bra!!!”, skriver Sanna Nielsen.

”Alla här hemma fick vara tysta när du kommenterade. Du var hela underhållningen”, skriver Renée Nyberg.

”Geni!”, skriver Pernilla Wahlgren.

”Jag har aldrig träffat dig och jag känner dig inte men jag älskar tammefan dig, Jag har ju skrattat heeeela kvällen tack vare dig. du är såå himla bra!”‚ skriver en följare på Instagram.

”Snälla, snälla, snälla….sluta ALDRIG kommentera ESC någonsin!! ….skrattade så mycket igår!!”, skriver en annan.

Edward af Sillén tokhyllas efter insatsen i Eurovision, som han kommenterade tillsammans med Charlotte Perrelli. Foto: Henrik Montgomery/TT

Edward af Silléns klockrena svar: ”Så mycket spänning”

Och detta är bara ett axplock av alla kommentarer som kommit in till Edward. Nu svarar han på kärleksbomben.

”Tusen tack för alla era meddelanden och kommentarer. Jag läste dom alla.  Gårdagens rafflande final var en fröjd att kommentera. Så mycket galenskap, så mycket kärlek och värme, så mycket bra musik och så mycket vansinnigt falska toner från världsstjärnan Madonna. Och så mycket spänning tack vare grymma John Lundviks och svenska delegationens leverans. Tack alla för att ni tittade”, skriver Edward af Sillén.

Nu hyllar vi fantastiska talangfulla Edward genom att skicka kärlek genom att göra ett hjärta i kommentarsfältet!