Foto: Instagram/ pressbild, Julius production

Elisa Lindströms härliga glädjebesked – stora steget i karriären: ”Äntligen får jag berätta”

Elisa Lindström är en artist som uppskattas av väldigt många och genom åren har hon bjudit på mängder av härliga framträdanden.

Nu berättar stjärnan om ett nytt stort steg i karriären.

– Äntligen får jag berätta vad jag ska göra i höst, skriver hon på sin Instagram.

Många känner igen Elisa Lindström som en sångare med fantastisk röst och stor musikalisk talang.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Redan som 18 åring kammade hon hem segern i Dansbandskampen med Elisa’s och resten är, som man brukar säga, historia.

Därefter har vi sett henne i Melodifestivalen två gånger om, flertalet stora tävlingar och i några av landets populäraste tv-program såsom Körslaget, Let’s Dance och Stjärnornas Stjärna.

Hon har dessutom tagit hem prestigefyllda priser för sina fina prestationer.

Elisa Lindström i Kompani Svan

Under hösten fick vi även följa Elisa Lindström när hon utmanade sig själv rejält i programmet ”Kompani Svan” på Discovery+.

Där kämpade hon tillsammans med 12 andra folkkära profiler, och gick helhjärtat in för den tuffa träningen.

Hon tog sig ända fram till finalen och imponerade minst sagt på tittarna.

”Jag var väldigt berörd efteråt och alla starka, vackra (och svinläskiga och tuffa!) minnen kom tillbaka. Är så oerhört TACKSAM för denna upplevelse – styrkan, modet, lugnet, tron på mig själv (och andra) och alla fina vänner jag fått,” skrev hon på sin Instagram efter tävlingen.

Nya härliga beskedet

Och nu kommer stjärnan med nya spännande besked om framtiden.

På sina sociala medier avslöjar hon nämligen att hon under hösten kommer ta sig an en huvudroll i en ny musikal. Något hon minst sagt verkar glad över.

”Äntligen får jag berätta vad jag ska göra i höst!! Jag ska få spela en av huvudrollerna – Bella, i den nyskrivna musikalen Dé é det här vi kallar kärlek! Musikalen bygger på musik av Lasse Holm, Torgny Söderberg, Ingela Pling Forsman och Monica Forsberg och har urpremiär på Nöjesteatern i Malmö den 22/9! Välkomna in i schlagerns underbara värld tillsammans med oss – vi ses väl!!??,” skriver hon på sin Instagram.

Så här beskriver Julius Production musikalen:

”Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel… Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan!”

”Så härligt”

Även Elisas följare verkar utan tvekan glada över nyheten, och i kommentarsfältet väller hyllningar och lyckönskningar in.

”Grattis Elisa. Jättekul. Lycka till med allt”

”Wow helt rätt person fina du”

”Vad kul! Stort Grattis till Dig Finaste! Du är Fantastisk!!”

”Så härligt stort lycka till. Jag ser väldigt mycket fram emot att kolla på den musikalen, kan bara bli bra med dig och all härlig musik”

Så roliga nyheter, stort lycka till Elisa!