Agneta Sjödin lämnade landet – nu avslöjar hon kroppsförändringen: Föll för grupptrycket

Agneta Sjödin har varit ute på sin livs resa.

De senaste veckorna har hon korsat Atlanten.

Och för att fira landstigningen i Västindien bestämde hon sig för att föreviga resan på ett lite annorlunda sätt.

– Det är för att jag korsat Atlanten och det är ingen liten bedrift kan jag säga, säger Agneta Sjödin i ett Instagramklipp.

Tillsammans med fem andra kändisar lämnade Agneta Sjödin Sverige i januari. Anledningen: Att segla över Atlanten.

I Kanal 5 och Dplays nya realityserie kommer man få följa Agneta och hennes resesällskap under deras färd, från Kanarieöarna till Västindien.

Agneta Sjödin om resan: Tuffare än vad jag föreställde mig

Efter flera dagar på öppet hav har nu gänget kommit i mål. I samband med målgången passade Agneta Sjödin på att skicka en hälsning till att sina följare på Instagram.

– Nu är jag äntligen framme på andra sidan Atlanten. Det har tagit 16 dagar att segla. Det har varit ett sjuhelsikes äventyr rent ut sagt. Det har varit  underbart och kul, men också väldigt, väldigt jobbigt. Kanske tuffare än vad jag föreställde mig, säger hon i klippet.

– Jag har aldrig varit så lycklig över att se land. Vi har jublat här allesammans, hela gänget. Nu ska vi njuta av att stiga i land på St. Martin.

Agneta Sjödin om förändringen: Ingen liten bedrift

Och det blev ett speciellt firande för Agneta Sjödin. Påhejad av sina seglarkompisar bestämde hon sig för att tatuera in ett ankare på sin kropp, som ett minne av resan.

– Det är röda byxor och ankare som gäller när man korsat Atlanten. Jag var helt inne på röda byxor, men nu föll jag för grupptrycket. Så nu blir det ett litet ankare här också på höften, säger hon i ett senare Instagramklipp.

– Det är för att jag korsat atlanten och det är ingen liten bedrift kan jag säga.

https://www.instagram.com/p/BteXEC9BP4l/

Med sig på resan har Agneta Sjödin haft Mello-artisten Viktor Frisk, före detta simhopparen Anna Lindberg, ”Sveriges mästerkock”-profilen Markus Aujalay och skidlegendaren Thomas Wassberg.

Wow, vilken resa! Det är nog inte många som skulle fixa flera veckor på öppet hav. Lämna gärna en kommentar på Facebook för att gratulera Agneta Sjödin och de andra!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]