Anders Bagge firar 5 år av kärlekslycka med Johanna Lind Bagge – hyllningen på bröllopsdagen: ”Underbar och minnesvärd”

Under helgen firade Anders Bagge och Johanna Lind Bagge bröllopsdag. Då passade de båda på att dela med sig av fina ord till varandra på Instagram.

Att hitta den där stora kärleken som man vill spendera resten av livet med är nog något som väldigt många drömmer om.

När den väl dyker upp är det viktigt hålla hårt i den, något Anders Bagge och Johanna Lind Bagge definitivt gjort.

Paret gifte sig 2018 och kärleken mellan dem tycks minst sagt vara sprudlande än idag.

Anders Bagge och Johanna Lind anländer till Kristallengalan på Stockholmsmässan i höstas. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Inför deras sagolika bröllop gjorde de även ett realityprogram tillsammans som hette ”Cirkus Bagge” där tittarna fick följa med i planeringen för den stora dagen.

Men faktum är att paret hade känt varandra långt innan de valde att bli tillsammans.

– Vi har känt varandra i säkert över 20 år. Och träffades lite sådär för 20 år sedan som vänner. Men jag släppte nog aldrig tanken, det där var en trevlig tjej och vilken liten stjärna tänkte jag, har Anders Bagge sagt i en intervju med Hänt.

Så träffades Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Han förklarade även då hur det gick till när de väl började dejta varandra.

– Det är svårt att inte tycka om Johanna. Hon är en sån bra tjej. Sedan var det en liten ekorre som viskade i mitt öra om att hon var singel. Så jag ringde upp till henne och sa så här: ”Du skev till mig en gång att om jag någon gång blir singel då vette tusan, men det kommer jag aldrig bli”, har Anders Bagge berättat för sajten och fortsatt:

– ”Jaha”, sa jag, jag är ju såhär långsiktig, så jag gick ju och väntade. Så det var den här ekorren som sa det. Jag ringde upp och sa: ”Ska vi fika först eller ska vi gifta oss direkt? Jag vet inte!”. Och så skrattade hon, och hon var lite svår att övertala men jag tjatade mig in.

Anders Bagge, Johanna Bagge, Anders och Johanna Bagge
STOCKHOLM 20220312 Anders Bagge med sin fru Johanna Lind Bagge under efterfesten efter final i Melodifestivalen på Friends Arena. Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090

Resten är, som man brukar säga, historia och idag har de hunnit gå igenom mycket tillsammans.

Utöver det privata så har vi fått följa Anders i såväl Melodifestivalen som Idol, och under våren var även Johanna aktuell med Let’s dance där hon kammade hem en femteplats.

Och under veckan firade de även bröllopsdag.

”Vilken resa det har varit”

Då valde Johanna Lind Bagge att dela med sig av några varma ord om sin kära make.

”Idag har vi träbröllop och tiden springer iväg. Vilken resa det har varit och så mycket som har hänt under dessa år och det gäller att ta vara på tiden som springer iväg och att leva nu och inte sedan. För tid är det dyrbaraste man kan ge varandra och att inte ta något för givet och tänka på att det lilla är ofta det stora i livet. Och glöm ej att ett negativt sinne kan aldrig skapa ett positivt liv och stanna inte upp och ge inte upp det du tror på för fråga dig själv om det du gör idag tar dig dit vad du vill göra imorgon,” skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Att leva med Anders brukar jag enkelt beskriva och det är som ett helt obegränsat Netflix utbud utan reklamavbrott och där allt kommer på en samma gång. Det är komedi, Thriller, romantik, dokumentär, drama, musikal, serier filmer, action och mycket mer och så lite dans och adhd på det. Och jag älskar att dansa och se på TV. och det finns ju många serier och avsnitt kvar att se i de olika utbuden, vilket jag ser fram emot.”

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge
HUNNEBOSTRAND 20230608 Anders Bagge och Johanna Lind Bagge vid invigningen av SköldpaddsArken på Nordens Ark. Foto: Adam Ihse / TT / kod 9200

Även Anders delade med sig av några varma ord till Johanna, och publicerade ett klipp med olika fina videos på paret.

”5 år sedan på dagen som vi gifte oss. Johanna vilken underbar och minnesvärd dag det var sen att finaste Ulla vigde oss gjorde inte saken sämre. Nu är det bara 45 år till Guldbröllop och jag är på,” skriver han.

Här kan du se inlägget

Ni är så fina ihop! Stort grattis på bröllopsdagen och till kärleken!