Anna Ankas dotter har vuxit upp – nya bilden visar 20-åringens hänförande likhet med mamma

Anna Anka skapade stora rubriker under sina år i tv-serien “Svenska Hollywoodfruar”. Hennes kontroversiella åsikter och förmåga att starta konflikter med andra gjorde henne till en person som folk antingen älskade eller hatade. 2014 förlorade Anna Anka vårdnaden om sin då tolvåriga dotter. Nu har flickan fyllt 20, och är sin mamma upp i dagen. 

Anna Anka har fått sitt efternamn från artisten Paul Anka som hon var gift med mellan 2008 och 2010. Äktenskapet och det faktum att Anna bodde i Hollywood gav henne en plats i populära tv-programmet “Svenska Hollywoodfruar”, som blev en långkörare i Sverige. 

”Om inte jag mår bra”

Under sin tid i realityserien bjöd Anna på en hel del uttalanden som fick många att reagera. 

”Anna ska må bra, för om inte jag mår bra så är det ingen annan i min omgivning som kommer att må bra”, är ett av de citat som blev kända, när Anna antydde att det var viktigt att hålla henne nöjd

Anna Anka. Foto: TV3
Anna Anka. Foto: TV3

Anna Anka förlorade vårdnaden

Anna Anka har två barn, varav en son med Paul Anka. Hennes dotter från en tidigare relation förlorade hon vårdnaden om när flickan var tolv år gammal. Vilket var ett hårt slag för Anna. 

– Jag släppte av henne vid skolan och pussade och kramade henne, jag sa hur mycket jag älskade henne. Då visste jag inte att det var den sista dagen vi hade ihop, berättade Anna tidigare för tidningen Hänt.

Det skulle dröja sex år innan Anna kunde bygga upp relationen med sin dotter igen. 

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, berättar Anna Anka för Hänt.

LÄS MER: Anna Ankas återförening med dottern – efter sex år isär: ”Mitt hjärta stannade nästan”

Anna Ankas dotter

Nu har dottern Elli fyllt 20 år, och på de nya bilderna som Annas dotter delat på Instagram kan man se att äpplet inte faller långt från trädet. 

https://www.instagram.com/p/CiTwzXDuR7-/

Det finns flera likheter mellan Anna Anka, 51, och dotter Elli Yeager, 20. Se själva. 

Av Instagram att döma verkar Anna Ankas dotter Elli bo i Dallas, medan mamma Anna bor i Los Angeles tillsammans med 20 år yngre maken David Johansson.

https://www.instagram.com/p/Cjy48MGudGI/

Visst finns det tydliga likheter mellan Anna Anka och dottern? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet på Facebook.