Anna Book ångrar bröstoperationen: ”Opererade mig för att vara ifred”

Förra året vann artisten Anna Book, 47, Biggest Looser när hon tappade 22 kilo på kort tid. Viktraset blev en livsomvändning för Book, då hon fram tills dess kämpat med dålig självkänsla som fått henne att fatta beslut hon ångrar. Nu avslöjar hon sanningen bakom bröstoperationen.
– Jag opererade mig för att få vara i fred, säger Anna Book.

I en intervju med Svenska Dagbladet berättar Anna Book att hon kämpat med sin dåliga självkänsla sedan hon var tonåring. Från början älskade hon sin kropp då hon utvecklades tidigt. Men när brösten blev väldigt stora fick hon allt mer oönskad uppmärksamhet, vilket drev henne till att göra en bröstoperation.

Foto: TV4

Opererade sig för att vara ifred

Då sa 18-åriga Anna Book att det ingrepp hon gjorde var för att förebygga ryggvärk, men i intervju med Svenska Dagbladet berättar hon sanningen om ingreppet – som var en bröstförminskning.
– Jag ska säga något jag aldrig sagt förut: Det där med ryggen var ett svepskäl. Jag opererade mig för att få vara i fred, säger Anna Book till SVD.

Ville bättra på fylligheten

I samma intervju sa Anna att det var fetman som gjorde henne sårbar. Resultatet var hon dock inte nöjd med flera år senare, och i november 2017 gjorde hon ännu en bröstoperation, men denna gång en förstoring med implantat.
”Samt att jag gjort ett bröstlyft & lagt in ett runt implantat, för att bättra på fylligheten utav mina bröst. Och dom är inte i första hand större, utan fastare & har förhoppningsvis fått den formen som JAG vill ha på dom”, skrev Anna då på Instagram.

Instagram/annatoledanobook

Vad tycker du om detta? Dela gärna för att skapa en diskussion.