Axel Pilebys val för dottern väcker starka känslor – parets familjebeslut: ”Mardröm”

Att tidigt introducera sina barn till musikens värld är alltid en god idé. Men valet av instrument kan få olika betydelse för en förälders välmående.

Programledaren Axel Pileby är har nyligen gjort ett inköp till sitt barn som han kan komma att ångra.

Axel Pileby, 36, har kommit att bli en av våra mest älskade programledare. Med sitt lugna och professionella sätt har han under flera år lett TV4:s nyhetsprogram Efter fem och även varit med och lett Nyhetsmorgon.

I Efter fem är Axel den som tar med oss genom Sverige i det populära segmentet Sverigesvepet, där han lotsar oss tittare genom nyheter och spaningar från hela landet.

För ett tag sedan meddelade stjärnan att han lämnar Efter fem för ett kort sommaruppehåll. Under tiden har han själv semester men rycker också in som vikarie för Nyhetsmorgon, vilket han också gjort under flera år.

LÄS MER: Axel Pileby om framtiden på Efter fem – därför dröjer det innan stjärnan återvänder till tittarfavoriten

Har ett barn med kärleken

Tillsammans med kärleken Felicia Jartén, 28, har paret dottern Lärke, som är två år. I en intervju med Aftonbladet berättade Axel om lyckan över sitt barn.

– Det var verkligen mäktigt när Lärke föddes och upplevelsen var så häftig. Däremot förändras livet och det är en utmaning. För mig har jobbet alltid varit otroligt prioriterat och nummer ett. Det är fortfarande extremt viktigt, men man har fått lära sig att ens eget ego måste stå åt sidan. Det är inte jag som är viktigast längre och så måste det vara. Men det är som sagt utmanande att kombinera de här två sakerna, sade han till Aftonbladet.

Nya inköpet till dottern

Nyligen har Axel och Felicia gjort ett val för sin tvååring som kan komma att kosta dem en del lugn och ro i hemmet.

I ett inlägg på Instagram delar Axel med sig av det nya inköpet åt dottern.

Såvida inte det här leder till världsturnéer, miljongage och en trevlig pension till mig så var det här ett mycket, mycket olyckligt inköp till en 2-åring”, skriver Axel på sin Instagram.

Foto: Instagram/@axelpileby

Det är nämligen ett litet trumset som dottern har fått. Urgulligt och jättebra att tidigt introducera barnet till ett instrument visserligen. Men nog kan man tänka sig att det kommer att kunna leda till en del huvudvärk framöver.

Följarnas starka reaktioner

Reaktionen från följarna har inte låtit vänta på sig. I kommentarerna bekräftar flera Axels oro inför inköpet.

Mardröm😅 fast fiol kanske…är värre..😂”, skriver en person i kommentarsfältet.

Oh my god! Skulle min 2 1/2 åring ha ett sånt set, så skulle man kunna se både trumset och barn på Bortskänkes sidor 😂”, skriver en annan.

Tror nog att din flickvän också kommer att ångra detta köp 😅”, skriver en tredje.

Det återstår för Axel att se om trumsetet kommer att löna sig i framtiden.

Oavsett hur det går så var det ett fint inköp Axel! Hoppas att det inte kommer att bankas allt för hårt på trummorna!

Vad tror du om Axel Pilebys val att köpa trummor till sin tvååring? Skriv gärna en kommentar på Facebook!