Beslutet utanför rampljuset – här visar Hans Fahlén upp stora kärlekslyckan med 13 år yngre Anna

Hans Fahlén lämnade rampljuset på TV4 efter många år i rutan.
I dag lever han med kärleken Anna Möller – och i somras visade de upp sin lycka tillsammans.
Paret strålar i kapp på bilden.
– Vi träffades via gemensamma vänner, har Anna tidigare berättat för Hänt.

Hans Fahlén, 57, blev en stor profil som programledare på TV4 under början av 2000-talet. Han gifte sig 2003 med en annan folkkär tv-profil, nämligen Kristin Kaspersen, och de blev över en natt ett av landets hetaste och mest omskrivna kändispar i skvallerpressen.

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en, har Hans Fahlén tidigare sagt till Expressen.

Efter sju år som par valde de att 2008 gå skilda vägar som vänner.

Hans Fahlén
Foto: Wikimedia commons/TV4

Hans Fahlén om livet efter TV4

Detta sammanföll också med att Hans Fahlén, känd från bland annat ”När och fjärran”, så sakteliga lämnade rampljuset på TV4.

Det blev totalt 18 år på kanalen för den omtyckte programledaren – som i stället valde att satsa på andra projekt. I en intervju med kvällstidningen förklarade Hans att han var nöjd över sitt nya karriärssteg. I dag arbetar han med sitt eget produktionsbolag, och syntes 2015 i tv-rutan igen i programmet ”Fahléns matäventyr” på TV4.

– Jag är glad över den perioden som jag än så länge har fått bidra med. Sedan är det skönt för min kreativitet att jag har produktionsbolaget, det är oerhört viktigt och tillfredsställande, har Hans Fahlén sagt till Expressen.

Kärlekslyckan med Anna

2018 dök han för första gången upp med kärleken Anna Möller, 44, i offentligheten när de båda gick på ”Mammagalan”. De berättade då också för första gången öppet om sin lycka tillsammans, och Anna passade på att avslöja hur det gick till när de möttes.

– Jag och Hans träffades via gemensamma vänner. Vi är väldigt kära och lyckliga, har Anna Möller tidigare berättat för Hänt, enligt Expressen.

Tidigare i år firade de midsommar tillsammans, och även om vädret var växlande skvallrade bilden på paret om värme och kärlek i luften mellan de båda. Den kärleksfulla bilden har även uppmärksammats av Hänt.

”Go Midsommar från ett växlande men varmt väder i skärgården”, skrev Hans Fahlén till bilden, där han kramar om sin kärlek, på Facebook och Instagram.

Vi önskar er all lycka, Hans och Anna! Ni strålar verkligen tillsammans!

Saknar ni Hans och ”När och fjärran” i rutan? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!