Biancas talkshow: Premiär, gäster, när, kanal, Ingrosso, biljetter

Familjen Wahlgren/ingrosso har kommit att bli TV-sveriges mest kända familj, och av populariteten att döma verkar folk bara vilja ha mer. Efter tio säsonger av “Wahlgrens värld” valde Bianca Ingrosso att hoppa av programmet, men inte för att dra sig tillbaka. Hon är nämligen i full gång med sin första och alldeles egna talkshow, som sänds i höst. 

Här är allt vi vet om BIANCA.

Bianca Ingrosso, dotter till Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, blev känd genom sin medverkan i realityserien ”Wahlgrens värld”, som började sändas på kanal 5 år 2016. 

Showen blev en omedelbar succé och huvudkaraktärerna blev folkkära. Rampljuset gav ringar på vattnet för Bianca, som senare kom att starta egna bolaget Caia Cosmetics, som gör makeup och hudvårdsprodukter. 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens vändning – beslutet efter händelsen med kärleken Christian: ”Första och sista gången”

Hoppade av Wahlgrens värld

De senaste åren har Bianca varvat inspelningar av ”Wahlgrens värld” med produktutveckling av Caias sortiment, samt juryuppdrag i tv-sända ”Talang”, och modelljobb.

Snart kan hon addera en till sak på meritlistan: Talkshow-värld. 

Biancas talkshow.
Biancas talkshow. Foto: Warner Bros/Discovery

– Jag är otroligt förväntansfull och pirrig inför premiären av BIANCA och alla fina program vi har framför oss. Jag ser fram emot att bjuda in spännande namn från Sverige och hela världen och ställa frågor som jag tror att både jag och tittarna är lite extra nyfikna på. Det kommer att bli en helt magisk höst tillsammans med alla gäster, publiken i studion och tittarna. Snart är väntan äntligen över!, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande från Discovery +. 

LÄS MER: Bianca Ingrossos utspel om Arvingarna – orden om bandet får Lasseman att reagera: ”Herregud”

Biancas talkshow premiär

BIANCA heter Sveriges nästa tv-talkshow, som leds av 27-åriga Bianca Ingrosso.  Programmet produceras av tv-legendaren Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry, och beskrivs som ett underhållningsprogram och en sprudlande talkshow,

– Med BIANCA har vi en mycket spännande höst framför oss på discovery+ och Kanal 5. Bianca har älskat talkshowformatet sedan barnsben. Hon är nyfiken, orädd, varm och hjärtlig och en kreativ entreprenör ut i fingerspetsarna. Det bäddar för en storslagen talkshow med bredd och variation, många skratt, mycket djup och ett alltigenom spännande och engagerande innehåll. Det är en ynnest att få göra denna storsatsning tillsammans med Bianca, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för BIANCA på Warner Bros. Discovery. 

När börjar Biancas talkshow?

Programmet blir Biancas första egna, och det blir även 27-åringens debut som programledare för en talkshow

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso. Foto: Anders Wiklund/TT

Biancas talkshow kanal

BIANCA spelas in och produceras av Monkberry under hösten 2022. Programmet kommer att sändas på Discovery+ och Kanal 5 under fredagar och lördagar. 

Biljetter Bianca

BIANCA spelas in i studio framför publik. Är man intresserad av att sitta i publiken kan man spana in mån av platser här.

BIANCA har premiär den 14 oktober.

LÄS MER: