Läckbergs kaxiga svar efter kritiken kring ”Stjärnorna på slottet”

Camilla Läckberg får kritik efter sin medverkan i ”Stjärnorna på slottet”.

Nu svarar hon.

– Man är ju ändå liksom lite nyfiken vad för skit det står om en, skriver hon på Instagram.

Deckarförfattaren Camilla Läckberg är en av årets stjärnor i SVT:s succéserie ”Stjärnorna på slottet”. Och hennes medverkan får både ris och ros. På internetforumet Flashback har somliga skribenter riktat direkta påhopp mot henne, något hon nu själv väljer att ta upp på sin Instagram.

— Får ofta frågan: ”Läser du om dig själv på Flashback?” – Ja och nej. Är ju i ärlighetens namn lite som att inte försöka klia ett myggbett. Man är ju ändå liksom lite nyfiken vad för skit det står om en. Men jag brukar bara gå in 1-2 ggr per år o kolla ”min tråd”. O ska man se det positivt är min tråd relativt sett rätt liten. Mest om hur dåligt jag skriver, om hur i all sin dar Simon kan ha gift sig med en gammal kärring – och om mina ögon, som kallas ”koögon”, ”glosögon”, ”Marty Feldman-ögon” osv. En tydlig favvis i tråden genom åren (Senaste teorin är att jag har ett syndrom som heter ”Sanpaku”), skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Camilla Läckberg hånas för sin vikt

Nyligen var hon inne på tråden om ”Stjärnorna på slottet”. Och även där blir hon påhoppad på grund av sitt utseende. Någon tycker också hon tar för mycket plats och ”angriper” de andra deltagarna med tuffa frågor. Camilla Läckberg har delat en skärmdump från tråden där man får se alla elakheter som skrivs om henne.

– Mycket om min viktuppgång (är 10 kg, inte 30). Men fenomenet fascinerar mig. Vilka ÄR människorna som går in där o mest bara skriver otrevligheter? Varför gör man det? Och nyfiken fråga till er mina följare – om ni varit offentlig person – hade ni läst eller inte läst om er på flashback? Hade ni kunnat låta bli?

Läckberg avslutar skämtsamt inlägget:

– Mvh glosögd tjockis med för ung man och som ställer för mycket och för personliga frågor.

View this post on Instagram

Får ofta frågan: ”Läser du om dig själv på Flashback?” – Ja och nej. Är ju i ärlighetens namn lite som att inte försöka klia ett myggbett. Man är ju ändå liksom lite nyfiken vad för skit det står om en. Men jag brukar bara gå in 1-2 ggr per år o kolla ”min tråd”. O ska man se det positivt är min tråd relativt sett rätt liten. Mest om hur dåligt jag skriver, om hur i all sin dar Simon kan ha gift sig med en gammal kärring – och om mina ögon, som kallas ”koögon”, ”glosögon”, ”Marty Feldman-ögon” osv. En tydlig favvis i tråden genom åren 😎 (Senaste teorin är att jag har ett syndrom som heter ”Sanpaku”. 😂) Och igår var jag för första gången på länge inne – o kollade på Stjärnorna på Slottet-tråden. Mycket om min viktuppgång (är 10 kg, inte 30 😎). Men fenomenet fascinerar mig. Vilka ÄR människorna som går in där o mest bara skriver otrevligheter? Varför gör man det? Och nyfiken fråga till er mina följare – om ni varit offentlig person – hade ni läst eller inte läst om er på flashback? Hade ni kunnat låta bli? Mvh glosögd tjockis med för ung man och som ställer för mycket och för personliga frågor 😎😂 ✌🏻

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Försvaras efter näthatet

Nu stöttas Camilla Läckberg av sina följare:

– Jag hade inte läst! Obehagligt!  Och glöm aldrig hur vacker du är! Älskar din insida och du är grymt snygg på utsidan också! Det hänger ihop! Negativa och missunnsamma människor håller man på avstånd – gäller även nätet!, kommenterar en följare inlägget.

En annan skriver:

– Läs inte sånt skit. Du är behållningen i det programmet. Och snyggast.

Foto: Stjärnorna på slottet/SVT

Hur kan man vara så elak? Dela och kommentera för att stötta Camilla Läckberg.