Carina Berg avslöjar intima detaljen från bröllopet

Carina Berg, 41, sa ja till sin Erik, 30, under ett magiskt vinterbröllop i slutet av förra året.

Nu avslöjar hon de hittills okända detaljerna från vigseln.

– Jag tror jag grät två tredjedelar av vigseln, säger Carina Berg i podcasten ”Gynning och Berg – hittar sig själva”, rapporterar Expressen.

 

Tv-profilen Carina Berg och fotbollsproffset Erik Johansson, numera Berg, förlovade sig i april ifjol. Den 15 december var det dags för bröllop i Vemdalens kyrka i Härjedalen. Inför de närmast anhöriga och vänner sa paret ja till varandra.

– Gästerna jublade när de kom ut. Häst och släde kördes fram med facklor och Erik och Carina kramades om innan de hoppade ner i släden och åkte därifrån. Gästerna lämnade sedan i buss, sa ett ögonvittne till Aftonbladet i samband med bröllopet.

Carina Berg om bröllopet med Erik Johansson: Hjärtklappning

Sedan dess har paret varit fåordiga kring vigsel. Men i sin nya podcast  ”Gynning och Berg – hittar sig själva” berättar nu Carina Berg om bröllopet.

– Jag hade sån hjärtklappning. Det var helt otroligt och jag hade också sagt till Erik innan att jag kommer inte att gråta, för jag har oftast försenade känslomässiga reaktioner. Jag visste att jag skulle grina en vecka senare. Men jag tror jag grät två tredjedelar av vigseln. Jag var som en psykiskt sjuk person. Jag blev så himla tagen, säger hon i podcasten, skriver Expressen.

Berg: Skippade underställ

Att gifta sig i fjällmiljö kan tyckas romantiskt. Men kallt, konstaterar Carina Berg.

– Det var 25 minus och vi skulle åka släde därifrån. Ett par termobrallor hade suttit fint. Det var så himla kallt, säger Carina Berg och berättar att hon trots kylan skippade understället.

Paret hade närmare åtta månader på sig att planera sitt bröllop. Ändå missade de vissa viktiga detaljer.

– Jag har inga bilder. Vi glömde lite bort den grejen, säger Carina Berg i podcasten.

– Jag har tre suddiga bilder. Det var så mycket saker att tänka på. Men det finns bilder, det är bara det att vi måste prata med alla gäster.

Carina och Erik är verkligen så fina tillsammans! Dela gärna artikeln om du också tycker det.