Carina Bergs intima besked med maken Erik – efter stora steget i äktenskapet: ”Jag älskar dig”

Det är inte alltid lätt att hålla koll på viktiga dagar. För första gången på fem år lyckades tv-profilen Carina Berg och maken, tidigare fotbollsspelaren, Erik Berg att fira sin bröllopsdag.

Ett stort steg i förhållandet.

VI KOM IHÅG! Första bröllopsdagen vi inte bommade”, skriver hon på Instagram.

Carina Berg, 46, var tidigare gift med SVT-programledaren Kristian Luuk, 57, men separerade från honom 2016. De fick en son, Holger, tillsammans.

Två år senare gifte hon sig igen. Denna gång med ex-fotbollsproffset Erik Johansson (senare Berg), 34. De har sonen Otto (född 2019) och dottern Juno (född 2021) ihop.

Läs mer: Så hjälper knepen i mammarollen Carina Berg att bli en bättre förälder

Paret hade ett storslaget vinterbröllop uppe i fjällen. I december 2018 gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen. Efter ceremonin kastade de få inbjudna gästerna röda rosenblad på de nygifta.

Erik och Carina Berg. Foto: Instagram

Upptagen med tv-inspelningar

Nu har det gått fem år sedan tv-stjärnan och den före detta elitidrottaren sa ”ja” till varandra. Sedan dess har de spelat in flera olika tv-program för Discovery+.

I ”Bergs drömkåk” filmade de hur de renoverade sitt nya sommarhus i skärgården. I ”Var fan är storken” fick man följa andra pars kamp med att försöka skaffa barn. Idén kom då Carina och Erik själva hade svårigheter med att bli gravida och de fick lov att använda sig av IVF.

I ”Bergs superlag” agerade de äkta makarna fotbollstränare för ett lag med funktionsvarierade spelare som satsar på att spela SM.

De har onekligen levt intensiva liv sedan de gifte sig. Så pass att de inte ens hunnit fira sina tidigare fyra bröllopsdagar. Det har kommit husrenoveringar, barn och tv-inspelningar emellan.

Carina Bergs kärleksfulla ord

I år har det faktiskt blivit ändring på det. På Instagram delar Carina Berg med sig av ett par intima ord om sin älskade make.

VI KOM IHÅG! Första bröllopsdagen vi inte bommade”, skriver hon och fortsätter:

Carina Berg
Carina Bergs inlägg för att uppmärksamma bröllopsdagen. Foto: Instagram

Hurra för fem år med dig! Du roliga, kloka, smarta, omtänksamma, trygga fina kfndlfbdjaks jdkdkd raaaaa och ALLT!!!!! Är du. Bäst. Ord finnes ej! Vi hoppar vidare mot framtiden. Hand i hand från en klippa som två glada ungar. Jag älskar dig Erik”.

Många gratulerar paret till deras kärlek.

Maken Erik Berg har också kommenterat inlägget.

Bättre hoppkompanjon finnes ej!”, skriver han.

Vad härligt att ni mindes er speciella kärleksdag i år. Det är ändå viktigt att fira att ni knöt era band just på den dagen.

Ha det så bra i framtiden och ha en god jul tillsammans med barnen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev