Casper Janebrink bryter tystnaden – nya barnbeskedet med 18 år yngre flickvännen Therese: ”Vi får…”

Casper Janebrink har tillsammans med 18 år yngre kärleken Therese sonen Hugo, som nyligen fyllde 1 år!

Nu ger paret sitt nya barnbesked.

Casper Janebrink är frontfiguren i Arvingarna som i somras var aktuell som programledare för Bingolottos sommarkvällar tillsammans med Agneta Sjödin.

Han var tidigare gift med ex-frun Helena och de båda var tillsammans i över 20 års tid innan de valde att gå skilda vägar. Det var under våren 2022 som de skilde sig.

LÄS MER: Casper Janebrink bryter tystnaden – nya bekännelsen om otroheten mot exfrun Helena Janebrink

Casper Janebrink, 53 och Therese Andersson, 35, sågs för första gången i ett lite speciellt sammanhang.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata. Vi sågs två till tre gånger i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, har Casper tidigare berättat för tidningen Året runt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen "Hundraåringen" med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT
Casper Janebrink och Therese Andersson Premiär för teatersatsningen ”Hundraåringen” med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka. Foto: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT

Orden om otroheten

Det var i september 2022 som paret välkomnade sitt första barn, trots att han skilde sig från Helena bara på våren innan.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. ”Jag visste inte att du var sådan, fy…”. Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, sa Casper i början av förra sommaren till Aftonbladet.

Lyckan med Hugo

Det var i söndags som Caspers och Therese gemensamma son Hugo fyllde ett år.

– Vi ska ha stort kalas på söndag, sa Casper till Hänt.

Det är parets första gemensamma barn. Sedan tidigare har Casper två vuxna barn – Alice och Felix.

– Det är helt fantastiskt att göra det en gång till. Att få uppleva det, berättade Janebrink i podcasten ”Nemo möter en vän”.

LÄS MER: Därför vägrar Casper Janebrink visa upp det mest intima i livet med Therese

Artikeln fortsätter efter bilden.

Foto: Instagram @casperjanebrink

I samma podcast som sändes i början av sommaren så var svaret aningen tvetydigt kring huruvida han ville ha fler barn eller inte.

– Men man vet ju aldrig, nej jag känner att åldern tar ut sin rätt. Jag är 53 år nu. Det känns lagom med Hugo nu, men man vet inte. Man ska aldrig säga aldrig. men jag tror att jag är nöjd nu.

Parets nya barnbesked

När tidningen Hänt möter Casper och Therese under premiären av A Show Larger Than Life, så får de återigen frågan om de vill ha fler barn.

– Vi får se, svarar Therese.

– Det vet vi inte än, fortsätter Casper och skrattar.

Stort grattis till lilla Hugo på födelsedagen! Hoppas att ni fick ett riktigt fint firande hela familjen!

Dela gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook.