Christian Bauers privata krav på Pernilla Wahlgren – detta ställer han aldrig upp på igen: ”Första och sista gången”

Foto: Kanal 5/Discovery+

Pernilla Wahlgren är ett av Sveriges mest kända ansikten. Framgångarna med ”Wahlgrens värld” och förstås ”Allsång på Skansen” har gett ringar på vattnet som gjort att Pernilla syns överallt, något som gör det svårt för pojkvännen Christian Bauer att hålla sig undan rampljuset.

Mycket har Christian fått ställa upp på i och med sin superkända fästmö – men en sak tänker han inte ställa upp på.

“Första och sista gången”, Har Pernilla sagt i ”Wahlgrens värld”. 

Framgångarna med ”Wahlgrens värld” har gjort familjen Wahlgren/Ingrosso till en av Sveriges mest kända familjer.

De senaste åren har Pernillas son Benjamin vunnit en Grammy och flera rockbjörnar. Samtidigt har dottern Bianca gjort mångmiljonvinster på bolaget Caia Cosmetics, som hon själv varit med och grundat. 

Dessutom har både Benjamin och Bianca nu senast vunnit priser på Kristallengalan.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren efter familjekampen om Kristallen – ärliga orden efter galan: ”Förlorade min…”

Beslutet med okända pojkvännen

Mamma Pernilla har synts till i tv-rutan oerhört mycket genom åren. Bland annat i ”Wahlgrens värld”, ”Allsång på Skansen” och “Masked Singer”. Hon är dessutom ständigt aktuell med podcasten “Wahlgren och Wistam”, som hon driver med väninnan Sofia Wistam.

Att omges av kameror är ingenting nytt för Pernilla. Däremot är det en betydligt nyare upplevelse för fästmannen Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Youtube

Under en lång tid höll de förhållandet hemligt, men till slut var de tvungna att gå ut offentligt med att de var tillsammans.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren bryter tystnaden i ”Wahlgrens värld” – barnplanerna med Christian: ”Vill inte göra abort”

Inte självklart att visa upp fästmannen

I de senaste säsongerna av ”Wahlgrens värld” har vi även fått följa Christian i tv-rutan. Men det var inte ett självklart val för Pernilla att ha med honom i programmet.

I ”Wahlgrens värld” 2022 berättade hon att det beslutet egentligen var emot hennes principer.

– Jag tycker det är så lökigt när kända personer blir tillsammans med en okänd person som de plötsligt ska göra känd. Så egentligen är det jätte motsägelsefullt att jag har tackat ja till det här, berättar Pernilla.

Foto: Kanal5

Det ställer Christian inte upp på igen

I ”Wahlgrens värld” fick tittarna också följa en nervös Christian timmarna innan parets omtalade tv-intervju med Carina Bergfeldt 2022. Enligt Pernilla var det dock sista gången någon sådant skulle ske.

– Men i min värld var det första och sista gången som vi sitter i en tv-intervjusoffa. Men vi får se, man har ju lärt sig. Man ska aldrig säga aldrig, säger Pernilla och skrattar.

Christian Bauer är som sagt inte lika van vid uppmärksamheten som Pernilla och resten av familjen, vilket förstås kan vara jobbigt.

Under ”Allsång på Skansen” så tycktes Christian inte ta hennes skämt om honom framför alla särskilt bra. Så några fler framträdanden i tv utöver ”Wahlgrens värld” lär inte bli aktuellt.

LÄS MER: Därför bråkade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer under allsången – vilda grälet bakom kulisserna: ”Gubbgnällig”

Hoppas att vi får se mer av er tillsammans i tv Pernilla och Christian!

Vad tänker du om Pernilla och Christians beslut om att inte delta i fler intervjuer tillsammans? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Exit mobile version