Därför bråkade Pernilla Wahlgren och Christian Bauer under allsången – vilda grälet bakom kulisserna: ”Gubbgnällig”

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer grälade bakom kulisserna efter premiären av Allsång på Skansen.

I podden Wahlgren & Wistam öppnar de upp om vad bråket handlade om.

I tisdags var det tredje gången gillt för årets Allsång på Skansen under ledning av Pernilla Wahlgren.

När det först meddelades att det var Pernilla som skulle bli årets allsångsledare så var reaktionerna starka och blandade från alla håll och kanter.

LÄS MER: Måns Zelmerlöw bryter tystnaden om Pernilla Wahlgren – veckor innan Allsång på Skansen

Men efter premiären stod det klart att Pernilla verkligen axlat rollen som allsångsledare och gör det superbra, åtminstone enligt många.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren tokhyllas efter Allsång på Skansen – svenska folket jublar efter showen: ”Helt suverän”

Nervig roll att axla

Det måste innebära en otrolig press att ta över ett program som ses av så otroligt många, dessutom i direktsändning och av en enorm publik på plats.

Säkerligen har det varit en nervös tid för Pernilla, även fast det inte märks på henne.

Någon som däremot vittnar om att så nog är fallet är Pernillas pojkvän Christian Bauer. Enligt honom var Pernilla på hugget vid tiden för premiären, vilket urartade i gräl paret i mellan.

Bråkade efter premiären

Enligt tidningen Svensk Dam rök Pernilla och Christian ihop efter premiären av Allsång på Skansen. Vilket de båda har pratat ut om i Pernillas och Sofia Wistams podcast.

– Jag kan säga så här att vi har haft våra första riktiga gräl de här dagarna. Hon har tänt till på ett sätt som jag inte är riktigt van vid sedan tidigare, säger Christian i podden Wahlgren & Wistam.

Men Pernilla håller inte med fästmannen. Hon menar att hennes skämt om honom från scenen under premiären gjorde honom sur.

– Jag tyckte att han var lite gubbgnällig. Jag skämtade om och med honom, med andra, och då blev han lite sur, säger hon.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens intima skämt i Allsång på Skansen – orden i direktsändning fick kärleken Christian att rodna

Men någon hård stämning tycks inte längre finnas mellan det tjusiga paret. Christian har också uttryckt hur stolt han är över Pernilla som levererade över alla förväntningar på Sollidenscenen.

Ni är ett så fint par Pernilla och Christian! Det strålar verkligen om er!