Clara Klingenströms underbara kärleksbesked – bekräftar nu: ”För första gången…”

Clara Klingenström tog sig ur det destruktiva förhållandet.
Nu ger artisten besked om hur hon lever i dag.
– Det är skönt, säger hon till Aftonbladet.

Clara Klingenström, 28, fick ett genombrott av sällan skådat slag i Melodifestivalen 2021. Artisten sjöng sig hela vägen till fjärdeplats i den stora finalen med låten ”Behöver inte dig i dag”.

Hon har sen dess nått placeringar inte minst på Svensktoppen med den känslosamma poplåten. Klingenström belönades med Rockbjörnen för Årets genombrott och har dessutom släppt debutalbumet ”Claras dagbok”.

Nu är hon aktuell med nya låten ”Kan nått fint få hända sen” tillsammans med artistkollegan Oscar Zia. Dessutom har Clara medverkat i Världens barn-galan i SVT nyligen.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tog sig ur destruktiva förhållandet

Klingenström har flera gånger berättat att hon tidigare levt i ett destruktivt förhållande som hon sen tog sig ur.

– Jag blev inte behandlad bra alls. Jag blev misshandlad. Detta gjorde att jag var väldigt elak mot mig själv och tog droger och missbrukade alkohol, sade hon då till Nöjeslivet och fortsatte:

– Jag har alltid haft två sidor av mig själv. En sida är där jag kan lyssna på mig själv på riktigt. Sen har jag en annan sida med stark ångest där jag har hatat mig själv.

Så lever Clara Klingenström i dag

Artikeln fortsätter under videoklippet

I dag lever stjärnan som singel och mår jättebra, förklarar hon.

– För första gången i mitt vuxna liv, sedan jag blev 18, känner jag att det är skönt att vara singel. Jag känner det genuint. Förr var jag lite rädd för att vara ensam, men nu tycker jag bara det är skönt. Jag försöker bara suga in den känslan, säger Clara till Aftonbladet och hyllar sina ”nära, fina kompisar” och familjen.

Artisten bekräftar samtidigt att hon har haft relationer efter att det destruktiva förhållandet tog slut.

Samtidigt var det en utmaning att börja dejta igen efter detsamma.

– Jag tyckte det var läskigt när jag dejtade efter det och jag har varit i förhållanden efter det också. Det fanns saker som jag inte var beredd på. Det hände någonting med min kropp, jag letade efter signaler på att det skulle kunna vara någonting fel på den här personen och jag var rädd för att bli skadad igen. Så det är klart att det har ställt till problem, men jag har inte varit rädd för att göra det. Det är jag också väldigt stolt över, att jag faktiskt har vågat dejta efter det, säger Clara Klingenström.

Vi önskar dig all lycka, bästa Clara!