Danny Saucedos stora barnlycka – första orden som nybliven pappa: ”Fan vad kul…”

Danny Saucedo har fått en son.

Under julhelgen uttalade sig artisten för första gången om sin nya roll som pappa.

Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv”, skriver han på Instagram.

Det var i augusti som han läckte nyheten till allmänheten. Nu har barnet äntligen kommit till världen.

Artisten Danny Saucedo, 37, har blivit pappa för första gången. Tillsammans med sambon Anna Eriksson, 28, har han fått en liten son.

Läs mer: Danny Saucedos stora lycka med kärleken – nya beskedet om parets bebis: ”Panik”

Även fast han var beräknad till början av december kom den lille pojken något senare än så.

Danny Saucedo Anna Eriksson
Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson. Foto: Fredrik Sandberg/TT

När Nöjeslivet träffade Danny på pressträffen inför nästa års ”Melodifestivalen” satt han redo och väntade på samtal från sin flickvän, som han varit ihop med sedan 2019.

– Du kommer säkert fråga det, men jag ska få barn alldeles strax. Det kan vara liksom nu, nu. Hon är höggravid. Det är egentligen nu till helgen, men hon kände att det är på g. Hon skulle i och för sig ringa, inte messa, sa han den 1 december.

”Ser fram emot alla faser”

Under julhelgen lät Danny meddela att han numera kan titulera sig pappa. På Instagram skriver han en lång text om hur de första dygnen varit.

Det är för mycket svåra och tunga händelser världen över. Jag försöker navigera mellan en orolig värld och bubblan jag befinner mig i just nu. Jag får otroligt mycket perspektiv och tacksamhet i denna stund”, inleder han och fortsätter sedan:

Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv. Fan va kul vi ska ha! Idag va vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare fr.o.m nu”.

Den nyblivna pappan får väldigt många lyckönskningar och gratulationer på Instagram.

Niklas Strömstedt, Anna Brolin, Sabina Ddumba, Tareq Taylor, Richard Herrey, Sanna Nielsen, Viktor Frisk, Tusse Chiza och Micael Bindefeld är bara några av de som kommenterat inlägget.

Danny Saucedo promenad
Danny Saucedo på första promenaden utomhus med lilleman. Foto: Instagram

Dannys avslöjande om bebisnamnet

När Nöjeslivet pratade med Danny avslöjade den aktuelle ”Mello”-artisten att han och sambon Anna diskuterat vilket/vilka namn de ville att den lille skulle få.

– Jag vet inte vad det blir, men vi har några favoriter. Det blir något osvenskklingande namn skulle jag säga. Vi får se hur han ser ut också, sa han då.

I och med att han själv har både sydamerikansk och centraleuropeisk härkomst och Anna har gambianska rötter blir det en mix av olika namn och traditioner.

– Det blir ett namn som kommer passa hans arv. Hans farmor är från Bolivia, hans mormor från Afrika, från Gambia liksom, och han får en polsk pappa. Han blir en riktig blandunge, sa Danny.

Samtidigt var han tydlig med att det därför finns en viss typ av namn som ABSOLUT INTE kommer att bli aktuella.

– Det blir inte Henrik liksom, haha!

Stort grattis till dig, Danny. Så himla kul att du har blivit pappa till en fin liten son.

Vi önskar dig och Anna stort lycka till i framtiden med ert barn.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev