Därför tvingas E-Type rycka in för Melinda Jacobs – ursäkten till maken: ”Förlåt älskling”

E-type och Melinda Jacobs lever ihop som lyckligt gifta.

Men vardagen är inte fri från motgångar.

Nu ber Melinda om ursäkt till E-Type för situationen hon orsakat.

Förlåt älskling”, skriver hon.

Martin Eriksson, 58, slog igenom på 90-talet under artistnamnet E-Type. Han tog över Eurodance scenen med låtar som ”Life” och ”This is the way”.

Han skapade även låten för EM i fotboll år 2000, ”Campione”, som än idag sjungs med jämna mellanrum på fotbollsarenor världen över.

Men E-type fick göra en del uppoffringar för att nå sina stora framgångar. Drömmarna om familj och äktenskap ersattes av fullsatta arenor.

Och när han senare fick chansen att berätta sin historia i Sommar i P1, var familj- och barnlängtan ett känslosamt ämne.

– Svaret på frågan ’Vad gör du om tio år?’ har alltid varit ’då sitter jag med en drös ungar, bygger kojor och lär dem spela synt och trummor’. Men hittills har ingen kväll i mitt liv besått i att bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor, sa han i radioprogrammet.

Så träffades E-Type och Melinda Jacobs

Men det han inte visste då var att drömmarna snart skulle gå i uppfyllelse. Den 20 april 2022 bekräftade nämligen E-Type och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 39, att de var ett par.

Det var genom gemensamma bekanta som Martin och Melinda träffades för första gången. Men mer detaljer har eurodance-stjärnan inte velat gå in på.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, berättade Martin för Aftonbladet.

De föll snabbt för varandra och Martin friade till Melinda bara någon månad efter avslöjandet om relationen. Därefter avslöjade Martin även att han skulle flytta till Melinda i Vadstena.

Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs fick sitt första gemensamma barn

Och som grädde på moset kom även det glädjande beskedet att Melinda väntade barn med Martin.

Efter en svår graviditet föddes äntligen parets första gemensamma barn, den 21 januari 2023.

Det blev en dotter som fick namnet Izadora Elisabeth Esmeralda.

Dottern blev Melindas sjunde barn, med Esmeralda ”Lilla hjärtat” inräknad. Hon har tre biologiska döttrar sedan tidigare och två familjehemsplacerade söner.

E-Type fick rycka in för Melinda Jacobs

Martin har nu fått det han drömde om. Ett lugnt familjeliv som småbarnsförälder. Men vardagslivet saknar inte motgångar.

I ett inlägg som Melinda delade på sin Instagram, ser man att bilen fastnade i snön vid uppfarten av huset.

Då fick Martin rycka in medan Melinda stod några meter bort och fotade.

Stressad imorse, tänkte att, om jag bara tar sats riktigt ordentligt… Det fick stackars E-Type sota för. Förlåt älskling.”, skriver Melinda.

Vilken tur att Martin fanns på plats och kunde hjälpa till!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev