Darin bryter tystnaden om kärleken – så träffade han nya pojkvännen egentligen: ”Som två magneter”

Sedan snart två år tillbaka så har Darin varit tillsammans med den stora kärleken i livet.

Nu berättar han mer om hur det gick till när de träffade varandra den där kvällen.

Darin Zanyar, 36, slog igenom i Idol 2004 där han tog hem andraplatsen. Där och då skulle hans liv förändras i grunden.

Sedan genombrottet har Darins karriär bara pekat uppåt. Han har fångat folks hjärtan med sina låtar både i Sverige och internationellt.

Darins musikaliska stil har förändrats en hel del genom åren. Han baserar sin musik mycket på känslor och vilken plats han är på i livet.

Förra året släppte han albumet ”En annan jag”, med flera låtar som antyder att han kämpat en hel del med sorg och olycklig kärlek tidigare.

– Jag kände mig lost. Det kändes som att jag alltid skulle må som jag gjorde då, berättade Darin för TT.

Aktuell med ny singel

Nu är han dock aktuell med nya singeln ”Electric” – som beskriver hans känsloliv på ett helt annat sätt. Den nya låten är betydligt gladare än hans på senare tid tidigare verk. Och i texten så får vi dessutom höra hur det gick till när han träffad sin nuvarande pojkvän.

– Ja, i den här texten så är det ju första gången vi träffas. Jag visste inte då hur han var. Men vi var som två magneter. Jag vet inte vad det är som gör det. Om det är frekvenser eller energier. Men vissa människor dras ju till varandra. Man tänker kanske att det bara händer i filmer och inte på riktigt, men då insåg jag att det var på riktigt, säger Darin i en intervju med Expressen.

Darin
Darin på QX-galan 2024. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Så träffade han pojkvännen

Darin träffade sin nuvarande pojkvän en sommarkväll för två år sedan i Palma på Mallorca. De befann sig på samma nattklubb och fick snabbt upp ögonen för varandra.

– Efter det så kände jag att jag måste skriva om den här kvällen. Både för att det var min roligaste utekväll någonsin och för att jag träffade någon speciell, säger Darin.

Men Darin är mycket försiktig med att ge detaljer om sitt privatliv. Än i dag har han hållit pojkvännens identitet hemlig. När Expressen frågar om fler detaljer blir svaret:

– Nej, jag vill inte gå in på det för mycket. That’s all you get, vilket faktiskt är ganska mycket. Haha.

Hoppas ni lever lyckliga tillsammans länge Darin! Och det är en riktigt bra låt du kommit med!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev