Efter kritiken mot ”Tilde” – profilens framtidsbesked i TV4

TV4-programmet ”Tilde” avslutade säsongen i fredags.

Men programledaren ligger inte på latsidan.

Redan under måndagen drar nästa projekt igång för Tilde de Paula Eby.

Kristallen-prisade programledaren Tilde de Paula Eby, 49, har synts flitigt i TV4 de senaste åren, som en av kanalens främsta stjärnor.

Så sent som under sommaren har tv-profilen varit aktuell med egna talkshowen ”Tilde”, direktsänt från Junibacken i Stockholm.

Programmet, där kända profiler bjuds in och pratar om allt mellan himmel och jord, har dock mötts av både ris och ros. Bland annat riktade flera tittare skarp kritik häromveckan, efter Tilde de Paula Ebys agerande mot sångerskan Kikki Danielsson.

Många tittare ansåg då att Kikki Danielsson inte fick komma till tals och att hon inte heller fick tillräckligt mycket tid i programmet.

LÄS MER: Vreden efter Tildes agerande mot Kikki Danielsson – tittarnas kritik efter sändning: ”Skamligt”

Tilde De Paula Eby
Foto: TV4

”Tilde” försvinner från tablån”

Samtidigt har många tittare också hyllat TV4-programmet och Tildes insatser. Men i takt med att sommaren nu lider mot sitt slut, försvinner talkshowen från tv-rutan – åtminstone för den här gången.

Under fredagen sändes det sjunde och sista avsnittet av ”Tilde”, och under måndagen knöt Tilde de Paula Eby ihop säcken med några rader om programmet på sina sociala medier.

”TACK! Och all kärlek till sommarens otroliga gäster, till hela teamet bakom fredagssändningarna och framförallt till er som tittat! I fredags stängde vi sommaren från Junibacken för i år, skriver hon på Instagram.

Något som får många tittare att svara och tacka så gott.

”Tack för ett underbart program OCH Tilde du är en fantastisk programledare”, skriver en användare. ”Fantastiskt bra program och säsongens sista avsnitt, kanon”, skriver en annan.

Tilde de Paula Eby om framtiden i TV4

Men som tur är för alla fans, blir det ingen långvarig saknad efter stjärnan i TV4.

Tilde de Paula Eby gör nämligen inget större uppehåll från tv-rutan – utan kastar sig direkt in i hetluften igen på måndagskvällen.

Detta då TV4:s populära aktualitetsprogram ”Efter fem” gör comeback efter ett sommaruppehåll.

”Ikväll drar vi igång höstens Efter Fem”, skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.

Ser du fram emot att ”Efter fem” är tillbaka i tv-rutan? Lämna gärna en kommentar – och glöm inte att dela vidare!