Efter livet med Elvis och Tom Jones: Priscilla Presleys nya kärlek bor i husvagn

Priscilla Presley levde i en av världshistoriens troligen mest kända relationer: Den med Elvis Presley. Tillsammans med kungen av rock n roll levde hon mellan åren 1967-1973 och fick en dotter (Lisa Marie).

Fyra år senare gick Elvis tragiskt bort och har sedan den dagen för över fyra decennier sedan sörjts av fans världen över. Hans musikskatt lever dock kvar än i dag – och den liknar ingenting annat!

Priscilla har senare blivit omskriven för sitt medlemsskap i den omstridda Scientologikyrkan samt för sitt arbete som fotomodell och som sångerska och låtskrivare.

Enligt historien så ska Priscilla ha varit 14 år gammal när hon träffade Elvis för första gången, då i Västtyskland. Hon blev då inbjuden till hans hem av en gemensam bekant, och när Elvis lämnade landet stod hon och vinkade av honom på flygplatsen. De skulle komma att träffas igen – två år senare bjöd Elvis in henne till sitt hem i Los Angeles den sommaren 1962. På julen kom hon tillbaka till Graceland för att fira. Våren som kom lyckades Elvis övertala familjen Beaulieu att låta Priscilla flytta till USA och hans pappa och styvmor – till ett hus som låg nära Graceland. Det dröjde dock inte lnge innan hon flyttade in till Elvis.

Julen 1966 förlovade de sig och 1 maj 1967 gifte de sig i Las Vegas. De fick dottern Lisa Marie året därpå.

https://www.facebook.com/HistoryUncovered/posts/952143728256915

Nu verkar det som om Priscilla, 72, som också haft en relation med kände sångaren Tom Jones, har hittat kärleken igen! Enligt Radar Online har hon en relation med Tysklandsfödde Matthias Granic, 58. Och han skiljer sig en hel del från Priscillas tidigare män.

Priscilla Presley i London 2014. Foto: See Li/Wikimedia commons

Matthias Granic bor nämligen i en husvagnspark för pensionärer och äldre personer i Hemet, Kalifornien, och det ska ha fått fansen att höja på ögonbrynen.

Matthias ska ha beskrivit sitt första möte med Priscilla som ”fantastiskt” och att ”gnistor uppstod”.

 

Youtube

Enligt Radar Online träffades de på en julfest som arrangerades av Universal Studios i Los Angeles.

Exclusive: Elvis' ex-wife has found romance with a man 14 years younger!

Posted by Radar Online on Wednesday, January 10, 2018

– När hon gick förbi mig, tittade vi på varandra och hon log, säger han.

Youtube

Matthias berättar att han är verkligen tycker om Priscilla och beskriver hur vacker hon är.

– Jag är ganska lång och hon är väldigt kort och fragil kroppen. Visst, hon har gjort lite jobb i ansiktet, men hennes ansikte är som porslin. Hon ser helt fantastisk ut.

De träffades alltså på festen och efteråt höll de kontakt via mail innan det utvecklades till parets nuvarande relation.

Visst är det roligt att Priscilla har hittat kärleken igen? Dela gärna om du håller med.