Efter Marie Göranzons utbrott i direktsändning – tittarens fräcka förslag får Malou att agera direkt

Som en del av perspektivpanelen i ”Malou efter tio” har tittarna blivit vana vid att folkkära skådespelaren Marie Göranzon alltid har något att tycka till om.

Efter att ha riktat hård kritik mot ett reklaminslag har nu en tittare skickat in ett förslag till TV4 – något som får programledaren Malou von Sivers att reagera.

Varje vecka diskuteras ämnen högt och lågt i populära perspektivpanelen.

Där tar Åsa Beckman, Linda Skugge och Marie Göranzon plats i ”Malou efter tio” och inslaget har blivit en stor tittarfavorit.

För den som följer programmet vet att folkkära skådespelaren Marie Göranzon inte är rädd för att uttrycka sina åsikter.

Nyligen fick hon stor uppmärksamhet när ett reklaminslag diskuterades i programmet.

– Topplocket har gått på mig nu. Det går en gång i veckan. Reklamen som görs om kvinnor, den har jag suttit och retat mig på nu så otroligt länge, berättade hon i ”Malou efter tio”.

Marie Göranzons ilska över reklaminslaget

En reklamfilm som vände sig till för vuxna med urin- eller fekal inkontinens gjorde henne mycket upprörd.

– Häromdagen får jag se en av de absolut värsta jag sett. Det står en vacker kvinna i 55-årsåldern och väntar på en buss. Bredvid står en man i samma ålder som är lite sådär tjusig. Plötsligt kastar hon av sig alla kläder, hon får alltså en vallning. Då tänkte jag: ”är det det de ska visa?”. Då säger han nåt liknande: ”ja du ska se, vi kan nog göra en ny dig trots allt”. Då kände jag: hur många gånger ska vi hängas ut? Det finns väl miljoner gubbar som har problem. Det är jättejobbigt för dem, men varför ska vi skylta?

Göranzon frågar sig varför inte män syns i reklamfilmerna för liknande produkter – utan att det är kvinnans besvär som står i fokus.

– Denna stackars vackra, tjusiga kvinna står och skrattar lite generat, och han är så där ”big” och säger: ”ta det lugnt, vi fixar det här, om du har vallningar är inget problem…”. Men sluta med det här säger jag bara!

Marie Göranzon
Foto: TV4

Marie Göranzon kräver förändring

Stjärnan vill istället se fler liknande reklamfilmer, men med en stor förändring.

Både män och kvinnor ska stå i fokus.

Hon berättar att hon vill se en kvinna berätta öppet om sina besvär och förklara att produkten fungerar utmärkt för båda könen.

– Sen ska de säga: ”Det här har vi när vi blir äldre och kissar på oss. Det är jättebra för det finns både för män och kvinnor”. Då är vi på banan. Men ska vi hängas ut? Sluta med det, sa Göranzon i programmet.

Marie Göranzon. Foto: TV4
Marie Göranzon. Foto: TV4

LÄS MER: Malou von Sivers bryter tystnaden – beskedet om Marie Göranzons framtid får tittarna att reagera

Tittarnas reaktioner efter inslaget med Göranzon

Och inslaget där Marie Göranzon sätter ner foten kring reklamfilmen har inte gått obemärkt förbi.

Under tisdagens ”Malou efter tio” diskuterar programledaren Malou von Sivers tillsammans med programmets webbredaktör Ramus Karlsson, om de reaktioner de fått in från tittare.

Och det har varit många.

Vi har kära Jane som varit inne och kommenterat och hon ställer den frågan som väldigt många har ställt, berättar Rasmus och läser upp hennes fråga.

”Hur skall vi klara oss utan Marie och hennes topplocksbarometer för diverse fenomen. Hon är underbar! Kram”, skriver tittaren.

Malou efter tio
Foto: TV4

Men Jane är inte den enda som har hört av sig till TV4.

En annan tittare har skickat in ett förslag för att lösa problematiken kring reklamfilmen.

”Man kan väl göra en kul reklamfilm om gubbar som tappar erektion i den åldern”, skriver tittaren i en kommentar som visas upp i programmet.

Tittarens ord får Rasmus och Malou att skratta.

De är rörande överens om att en sådan reklamfilm borde göras.

Ja det borde man göra, tycker du inte det?, säger Malou.

Vi får sätta oss på kammaren och komma på någonting helt enkelt, tycker jag. Bra förslag tycker jag Susanne, säger Rasmus och får medhåll av Malou.

Malou von Sivers
Foto: TV4

Vad tycker ni om detta förslag? Diskutera gärna ämnet på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.