Efter skilsmässan: Här är Jenny Alversjös nya, glada kärleksbesked!

Jenny Alversjö har de senaste åren blivit en riktig tittarfavorit i TV4:s Nyhetsmorgon.

Vid sidan av kollegor som Steffo Törnquist och Jesper Börjesson leder Jenny morgonprogrammet med varm och säker hand, vilket gör att tittarna som brukar vara omkring 500 000-600 000, får en behaglig start på dagen.

Den 44-åriga programledaren har också varit öppen med sitt privatliv och berättade tidigare i år att hon och maken valt att separera efter elva år tillsammans.

– Jag tror att alla försöker göra det bästa av livet. Man försöker vara sann mot sig själv. Men livet är bra i dag, även om det finns en sorg över att inte ha kvar kärnfamiljen, sade hon i våras i en intervju med Expressen.

Nu berättar tvåbarnsmamman och tv-profilen för Hänt om singellivet – och vad hon tycker är viktigast hos en partner.

Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon i TV4

Jenny Alversjö syns ofta i tv-rutan tillsammans med kollegor som Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Sebastian von Sivers när de leder Nyhetsmorgon med varm och säker hand. Nyligen blev det dock känt att Tilde de Paula Eby ska sluta på morgonprogrammet – för att i stället efter årsskiftet leda sitt nya eftermiddagsprogram i kanalen.

För Jenny Alversjö som tidigare också lett ”Kalla Fakta” i TV4 men nu är det Nyhetsmorgon som gäller för hela slanten. Tidigare i år valde Jenny själv att berätta om sin skilsmässa.

Nu har det gått en tid sedan dess och när Jenny gästade Svenska Hjältar-galan i veckan pratade hon om kärlekslivet med Hänt – och gav då glädjande besked!

View this post on Instagram

Älskar söndagar❤️

A post shared by Jenny Alversjö (@jennyalversjo) on

– Jag är singel och trivs bra med det. Jag jobbar så mycket så det känns som att det är tittarna jag dejtar. Men såklart så hoppas jag på att få träffa någon. Det är svårt att lämna ett långt förhållande och det tar tid innan man är redo att dejta igen, men jag börjar komma dit, säger Jenny Alversjö till Hänt.

Hon framhåller också en speciell egenskap som hon tycker är viktig när man dejtar:

– Att vara snäll är underskattat. Det är jätteviktigt att vara det, säger Jenny Alversjö till Hänt.

Jag blir glad att höra att du har det bra, Jenny, och du har verkligen en poäng när det kommer till att det är viktigt att vara snäll!

Dela vidare om du också vill önska Jenny lycka till i framtiden!

LISTA: 10 mest sedda tv-programmen 2017