Efter sorgen – här är Kikki Danielssons nya familjelycka

Kikki Danielsson förlorade sin bästa vän, katten Stig i januari.

Sorgen var stor, men nu kan hon bjuda på ett riktigt glädjebesked.

Artisten har fått en ny familjemedlem.

Kikki Danielsson älskar katter. Under åren har hon också flitigt delat med sig av bilder och uppdateringar i sociala medier om sin katt Stellan.

Hon har tidigare berättat att hon skaffade Stig efter inspelningen av ”Så mycket bättre” 2017.

– En dag mitt i sep 2017. Jag hade spelat in ”Så mycket bättre” på Gotland och precis gjort klart en Dokumentär ”Porträttet” som skulle sändas Annandag Jul. Här har jag precis fått hem denna 14 v gamla underbara varelse, som skulle komma att heta Stig, den mest underbara katt jag någonsin haft, skriver hon på Instagram.

Kikki Danielsson om sorgen efter Stig

Men så i januari i år kom beskedet hon inte ville höra.

– Nu är han borta, död i cancer. Han fick somna in idag på eftermiddagen. Han fick diagnosen strax efter att jag kommit hem från en resa 26/1. Det är tungt att förlora sin Bästa Vän, skriver hon.

Till allas glädje har nu Kikki fått en ny familjemedlem. I mitten av februari besökte hon en uppfödare för att hitta en ny vän.

– I dag var det dax att kolla in läget på kattfronten. Mötte denna härliga brödratrio, och jag skulle välja ut EN. Egentligen ville jag ju ha alla tre, skriver hon på Instagram.

Det ska Kikkis katt heta

Kikki Danielsson lyckades dock bestämma sig för en av katterna.

– Jag TROR att det blev han i mitten! Mr X får han heta, tills han visat vem han är. Han har redan gjort skäl för det namnet. Hela kvällen parkerade han sig under soffan. När matfatet sattes fram, dök han upp en stund och smaskade i sig. Min myskväll sprack, och hur natten blir, får vi se. Spännande fortsättning.

Och nu har katten också fått ett namn. Och Kikki valde att behålla X:et. Den söta lille familjemedlemmen har fått namnet Max.

Vilka härliga nyheter! Skicka gärna dina grattishälsningar till Kikki i kommentarsfältet på Facebook.