Farmen- Qristina om skräckupplevelsen: ”Tryckte ner mig i ett badkar”

Qristina Ribohn blev nationell kändis över en natt när hon medverkade i dokusåpan Farmen, 2001, där hennes färgstarka personlighet gjorde avtryck.

Nu har Qristina blivit 63 år, och gått i pension med planer på en lugnare tillvaro, men i en intervju med Aftonbladet talar hon ut om det stökiga liv hon lämnar bakom sig. Bland annat berättar hon om när hon blev dumpad i en container.

– Alla borde veta när det är dags att tacka för sig, tycker jag, säger hon till Aftonbladet.

Det är många år sedan Qristina Ribohn var med i Farmen. Ändå är hon en av Sveriges mest kända dokusåpakändisar än idag.

Farmen-Qristina om det stökiga livet

På den tiden visste inte många vilka mörka åt som Qristina lämnat bakom sig. I en intervju med tidningen Hänt berättar Qristina att hon blev narkoman redan vid tlv års ålder, och att hon finansierade sitt missbruk med att langa droger fram tills hon var runt 37 år.

– En gång blev jag knivskuren. En annan gång fick jag ett varningsskott rätt i handen. Jag blev rånad, nerslagen och dumpad i en container. Listan är lång… säger hon till Hänt.

Foto: TT/Scanpix

”En bekant tryckte ner mig i ett badkar”

Den otäcka händelsen var långt ifrån det enda mörka som drabbade Qristina. En gång blev hon utsatt för ett rånförsök av en yngre person.

– Jag blev så jävla arg att jag gick från Malmö till Lund. Där gick jag hem till en bekant som tryckte ner mig i ett badkar och torkade rent skotthålet. Det här var en farlig period i mitt liv. Jag blev både skjuten och sönderskuren.

Idag är Qristina drogfri och pensionär. Och hon har inga planer på att gå tillbaka till varken det stökiga livet eller dokusåpakarusellen.

– Alla borde veta när det är dags att tacka för sig, tycker jag, säger hon till Aftonbladet.

Video: Svenskarnas favoritprogram i TV, 2018