Glenn Hyséns reaktion – efter sonen Antonios plötsliga namnbyte: ”Jag hoppas vi kan…”

Den dubbla ”Let’s dance”-vinnaren Antonio Hysén har bytt namn.

Pappa Glenn Hysén stöttar sonen i beslutet.

– Han ringde mig i morse och ville bara förklara hur det låg till, säger Glenn till Aftonbladet.

Det var på måndagen som Antonio Hyséns beslut om namnbyte nådde rubriksättarna. Den tvåfaldiga ”Let’s dance”-vinnaren förklarade på Instagram att han valt att göra en namnändring efter alla år, och att beslutet var högst personligt.

”Min mamma ville döpa mig till Antonio men min pappa ville ha Anton. I dag är det bytt för att jag gillar Antonio mer. Jag bytte mitt namn officiellt till Antonio i dag”, skriver han på Instagram.

Senare förtydligade han:

”Jag har bytt namn för jag tycker Antonio är fint och det var på tal vid min födsel. INGET ANNAT ALLSTÅ!”, skriver Hysén på Instagram där han bland annat poserar tillsammans med pappa Glenn.

Fotbollshjälten från Göteborg som liksom Antonio är en del av realityserien ”Hysén” berättar att de har återupptagit kontakten, vilket han är glad för. Glenn tar också sonens namnbyte med ro, och stöttar honom.

Glenn Hyséns stöd till Anton: ”Steg åt rätt håll”

Foto: Dplay/Youtube

– Han ringde mig i morse och ville bara förklara hur det låg till. Han bad nästan om ursäkt och sa att han hade bytt namn och att han alltid har velat heta Antonio. Det skiter väl jag i. Vill han heta Antonio så gör det, det bryr väl inte jag mig om. Sedan sa han att ”jag har aldrig velat heta Glenn, vad ska jag med det till då?”. Okej, jag bryr mig inte, det är inga problem. Men jag blev chockad när han ringde. Det var väl ett steg åt rätt håll att han ändå hörde av sig, säger Glenn Hysén till Aftonbladet.

Glenn Hysén vill ha kontakt med sonen, och är glad över deras telefonsamtal.

– Jag hoppas man kan bli on speaking terms, men man behöver ju inte slicka varandra i arslet för det. Det kanske kan bli lite bättre. Men de vill fortfarande inte träffa Camilla, och det är så jävla korkat. Jag fattar inte vad hon har gjort för fel. Men vi får se vad som händer och ta det som det kommer, säger Glenn till Aftonbladet, och syftar på sambon Camilla som också syns i programmet.

Bonus-TV: Konstiga frågor – med Glenn Hysén: